Постійна комісія Волинської обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області рекомендуватиме обласній раді розірвати контракт з головою Волинського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі Володимира Корнейчика у зв’язку з невиконанням умов контракту.

Читайте також: Стало відомо, чому не продовжили контракт керівнику волинського музею

Під час засідання профільної комісії керівник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності Мирослава Якимчук повідомила, що голова вищезгаданого фонду не подає звіти про результати діяльності підприємства, адже звітування комунальних підприємств перед обласною радою повинні відбуватися відповідно до форми затвердженої Постановою Кабміну. 

"Якщо у Вас не відбуваються зміни, немає звіту про програму, то комісія не бачить передумов продовження з Вами контракту. До мене зверталися атовці і запевняли, що кредити по програмі надаються вибірково", - наголосив депутат обласної ради Вячеслав Рубльов.

В результаті профільна комісія прийняла рішення рекомендувати обласній раді звільнити керівника вищезгаданого підприємства у зв’язку з невиконанням умов контракту.

Петро Сосницький

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter