Очільник фракції президентської партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Артур Герасимов розповів Олександру Шевченку про своє ставлення до силовиків, які проводили обшуки у Буковелі.

Читайте також: Порошенко почав тиснути "масками-шоу" на конкурента у президентських виборах

20 вересня у ефірі програми "Право на владу" кандидат у президенти Олександр Шевченко розповів, що у 2015 році розпочалось переслідування його компаній. Це співпало з його виходом із фракції "БПП "Солідарність" у парламенті.

Читайте також: "Це початок кінця Порошенка": Шевченко виступив у ВРУ щодо замовних обшуків в Буковелі

"Укропівець" відзначив, що силовики, які вчинили наліт на офіси підприємств у Буковелі вели себе неадекватно. Вони ламали сейфи, незважаючи на те, що працівники давали їм ключі і готові були самі відкрити сховки. Цікаво, що обшуки "маски-шоу" почались одразу після популістського виступу Петра Порошенка у Верховній Раді.

Підставою для фабрикування справи, зі слів Шевченка, стала ухвала суду, в якій йшлося, буцімто в ресторані "Сало", що знаходиться у курорті Буковель, є докази зберігання невикористаного при будівництві доріг матеріалу. Мовляв, ці дороги на весну "зійшли", хоча це, як каже Шевченко, не правда.

"Жодна дорога від "ПБС" не зруйнувалась, претензій не було. Ми даємо 10 років гарантії на свої роботи. Всі нові справи СБУ робляться під копірку тих, які відкривали декілька років тому", – наводить слова нардепа Інформаційне агентство Волинські Новини.

З його слів, у приватній розмові голова президентської фракції Герасимов визнав, що такі дії силовиків – абсурдні.

"Пан керівник фракції прекрасно про це знає. Тому він підійшов до мене і сказав "які ж це ідіоти, які це зробили". Це ж Ваші слова були?" – звернувся Шевченко до Герасимова. Проте останній, який знаходився в цей час в студії, ці слова ніяк не прокоментував.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter