Губернатор Волині Володимир Гунчик будує пишний маєток з лазнею та більярдною. Елітна хатинка знаходиться у селі Копачівка Рожищенського району.

Читайте також: Губернатор Гунчик, як завжди, "примазався" до чужих заслуг, – заслужений журналіст про приїзд дружини Порошенка

Тут знаходиться обслуговуюий кооператив садівничий масив "Джерела". Випадкових дачників тут немає – усі будинки як на підбір, передає ТРК "Аверс".

Про поважних сусідів у Копачівці знають усі. Місцеві ведуть журналістів дивитися на дачі, немов на екскурсію у музей.

Як розповідають люди, це хатина губернатора Волині Володимира Гунчика. Будівництво ведеться вже кілька років. 

Люди розповідають, у меншому будинку нібито є лазня. Десь тут і більярдна. Усе обнесене високим парканом. А перед маєтком обгороджена додаткова територія – це ще 6 земельних ділянок, які можна було комусь виділити – проте, за словами жителів Копачівки ці ділянки нібито теж належать губернатору Волині.

І якщо будинок у декларації Володимира Гунчика зазначений як житловий і незавершений, прилеглої території, яку обгородили огорожею у документ губернатор не вписав. Можливо ця земля поки що йому не належить.

Читайте також: Голова Волинської ОДА захищає нелегальний алкокартель луцького депутата від податківців

Зазначимо, тисячі атовців зараз намагаються добитися земельних ділянок, які їм гарантувала держава. Проте проблем з землею в області вистачає і відсоток військових, які цю землю отримали вкрай маленький. За ділянки завойовані кров’ю треба оббити не один владний поріг. Проте на ось таких масивах, де розбудовується вузьке коло осіб, проблеми з землею схоже немає.

А Губернатору Волині, як найпочеснішому дачнику мабуть виділили ділянок за п’ятьох. Хоча дорікати голові ОДА за землю, певне, гріх. Нещодавно Володимир Гунчик отримав погони підполковника і теж тепер виходить військовослужбовець.

Окрім цього будиночку Володимир Гунчик декларує трикімнатну квартиру у Луцьку. Дачу та дві земельні ділянки у селі Сапогове Ківерцівського району. Земельну ділянку та будинок у селі Лище Луцького району.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter