Комітет виборців України 22 січня оприлюднив свіжий рейтинг голів облдержадміністрацій України за підсумками роботи у 2017 році, інформує РБК

Читайте також: Як на Поліссі розкрадатимуть бурштин під приводом урядової програми рекультивації

До топ-5 увійшли Юлія Світлична (Харківська обл.), Степан Барна (Тернопільська обл.), Валерій Коровій (Вінницька обл.), Павло Жебрівський (Донецька обл.), Олег Синютка (Львівська обл.).

На дні розташувались: Олександр Корніюк (Хмельницька обл.), Олексій Муляренко (Рівненська обл.), Юрій Ткаченко (Черкаська обл.), Олександр Фищук (Чернівецька обл.). Замикає рейтинг очільник Волинської ОДА Володимир Гунчик.

"За словами експертів, упродовж 2017 року у Волинській області накопилася значна кількість проблемних питань, які не вдалося повністю вирішити. Зокрема, щодо ремонту та будівництва доріг, незаконного видобутку бурштину, вирубки лісів, земельних скандалів", – пояснюють у КВУ правальний рейтинг Володимира Гунчика.

Читайте також: Голова Волинської ОДА Гунчик гостро образив ЗМІ через критику щодо поганої роботи

Відзначимо, що губернатор Волині цілком абстрагувався від проблем регіону і відмовляється їх вирішувати. Зокрема, він насміхається з серйозної проблеми крадіжки землі і нелегального видобутку бурштину, від чого страждає не лише бюджет Волині, а всієї України.

Володимир Гунчик також непрофесійно ставиться до проблем з виплатою зарплат бюджетникам, встиг стати ворогом ЗМІ. Обурені волиняни не раз влаштовували мітинги біля стін ОДА, але її голова, здебільшого ігнорував прохання людей.

Читайте також: "Чому немає Гунчика, хто він такий перед нами?" – військові ветерани до Степанцова

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter