Очільник Волинської ОДА Олександр Савченко представив громадськості нового голову Луцької РДА Тараса Яковлева. Захід відбувся у стінах райдержадміністрації сьогодні, 6 листопада 2018 року.

Читайте також: У Луцьку за безцінь розпродали півміста комунального майна: хто за цим стоїть

Губернатор Волині окреслив головні завдання для нового керманича РДА.

"Те, що я почав на Волині – повинно стати основною тезою Вашої роботи. Неправильно, коли органи влади і місцевого самоврядування не дружать. Я схильний з цим боротися. Головні завдання для новоспеченого керівника – забезпечити чесні вибори в ОТГ, працювати над реформою децентралізації та підтримувати порядок в районі", – зазначив Олександр Савченко.

"Я почув першочергові завдання, маю досвід та буду працювати над наповненням бюджету. Всім головам ОТГ та сільських рад – протягую руку дружби, усіх буду підтримувати і допомагати. Також сподіваюся на співпрацю з депутатським корпусом", – зауважив Тарас Яковлев.

Нагадаємо, що раніше Тарас Яковлев працював заступником міського голови Луцька та очолював відділ управління міської комунальної власності. Саме в період його роботи у місті за безцінь була розпродана велика частина майна та нерухомості. За нього відбувався дерибан комунальної власності за схемою "невід'ємних поліпшень". Людина начебто орендувала приміщення, отримувала дозвіл на виконання "невід'ємних поліпшень", робила їх, а потім з'являвся експертний висновок, що було витрачено певну суму коштів на це приміщення і його продавали за копійки без аукціону. Це була дуже розповсюджена схема, за якою розпродано величезну кількість приміщень, а бюджет міста ввтратив мільйони гривень.

Після відходу з посади Тарас Яковлев нетривалий час був радником губернатора Волині на громадських засадах і експертом ГО "Волинський центр розвитку урядування", де займався дезінформацією лучан про реальний стан речей в місті та обливав брудом чинну більшість Луцькради.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter