Робота, державна служба – усе на задній план, тому що вибори. У розпал робочого дня голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко в Політехнічному університеті агітує студентів та викладачів за Порошенка. Спочатку – концерт, а по завершеню – політична частина. Тут Олександр Савченко використовує гасло, яке поширюють прибічники президента в інтернеті – "не голосуй по приколу".

Читайте також: Голова Волинської ОДА Савченко може втратити посаду найближчим часом

Між політичними спічами Олександр Савченко вставляє про те, до чого у нього лежить душа. І вже нікому не секрет, що душа в Олександра Ілліча лежить до жінок.

Агітувати Олександр Савченко прийшов звісно за свого патрона Петра Порошенка, який його і приставив на Волинь, фактично за рік до виборів. Але губернатора так занесло у промові, що й зразу і не допетраєш чи він за кандидата, чи може за кандидатку закликає голосувати? Бо ж знаємо хто конкурентка Порошенку.

Це все звісно добре, але якже ж бути з державною службою під час якої голова ОДА займається агітацією. Може узяв вихідний? На жаль цього не вдалося дізнатися, бо замість коментарів керівник облдержадміністрації кинувся цілувати журналістку, а поки ошелешена кореспондент приходила до тями, губернаторт "зробив ноги".

І якби мрії президента про Європу збулися – нетиповний губернатор вже точно відхопив би від європейської журналістки цікавий судовий позов за аж надто вільну поведінку.

Читайте також: Генерал здувся: Савченко, не "провоювавши" з УКРОПом, і 2 місяців, вже "не хоче сваритися"

Можна лише уявити скільки журналісток довелося б перецілувати Савченку, якби була прес-конференція. А якщо б прийшли чоловіки? Європа ж вимагає гендерної справедливості.

Детальніше дивіться у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook