31 жовтня 2018 року з робочим візитом у Ківерцівському районі перебував голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко

Читайте також: Вирубка волинського лісу: хто і чому це робить

На початку зустрічі посадовці оглянули Ківерцівську експериментальну загальноосвітню школу-комплекс I-III ступенів Всеукраїнського рівня. Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко оглянув спортивний та актовий зали, класні кімнати.

Далі Олександр Ілліч разом з очільниками району та міста побував у ДНЗ ясла-садок №1, який наразі відвідує понад 170 дітей.

Читайте також: Сімейний бізнес: волинський санаторій "Пролісок" перевірила ревізійна комісія

Також очільник області ознайомився з роботою КП "Енергія". На даний час підприємство КП "Енергія" розпочало опалювальний сезон 2018-2019 року. Проблемні питання з надання послуг по теплопостачанню вирішуються в оперативному порядку.

Олександр Савченко відвідав рекреаційний пункт "Пролісок" ДП "Ківерцівське лісове господарство".

Олександр Савченко після візиту в установ та ківецівських підприємств підсумував:

"Ківерці – містечко європейського зразка. Я радий, що є такі колективи, такі творчі дітки, які почуваються у садочку щасливими. Душа радіє, коли є такі школи і садочки, і такі творчі педагоги. Господарський підхід на КП "Енергія" дозволяє опалювати заклади соціальної сфери, використовуючи місцеві види палива і щепу. Це економно і ощадливо. Такі рекреаційні пункти як "Пролісок" лісівники зробили для комфортного відпочинку людей. Громадяни не палять вогнище у лісі, а мають можливість гарно провести своє дозвілля на природі".

Також у цей день губернатор провів особистий прийом громадян. Представники місцевої громадськості звернулися за підтримкою до обласної влади з питань соціального захисту, ремонту доріг, підтримки громадських організацій та інше.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter