Заслужений журналіст України Володимир Данилюк прокоментував приїзд на Волинь Марини Порошенко, який відбувся 21 лютого, у рамках підписання Меморандуму про долучення області до національного проекту "Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації".

Читайте також: "Сьогодні б мали представити нового губернатора Волині", – політолог прокоментував приїзд дружини Порошенка

"Відсутність позитивних результатів роботи Володимира Гунчика на чолі ОДА і конструктивного діалогу з журналістами, які критично оцінюють його та підібрану ним команди діяльність як держслужбовців, і є причиною критично низького рейтингу губернатора і несприйняття через нього президентської політичної сили на Волині. І це не лише моя думка: вона повністю співпала з результатами експертного дослідження КВУ, де волинський губернатор посів ганебне останнє місце! А деякі ЗМІ дозволили ці рейтинги перед волинянами собі опублікувати... Як і рейтинг НСЖУ, де його персону включено до списку "Ворогів роздержавлення преси" і який Володимир Гунчик і його підлеглі намагаються... опротестувати... Кому ж це сподобається? От і ділять на "угодних" і "небажаних"...

Читайте також: Приїзд першої леді на Волинь: скандали та курйози візитів у інші регіони

Можна, звичайно, Володимиру Гунчику й далі вводити в оману Банкову міфічними політичними здобутками і псевдо-досягненнями. Але населення області чудово розібралося у спроможності людей, які владу на Волині нині представляють.

Звичайно, тільки Президент сам має зробити висновки і дати оцінку як Володимиру Гунчику, так і команді, яку він собі підібрав.

Тому, якщо розібратися по суті, то Володимир Гунчик фактично не має ніякого відношення до презентації громадськості справді хорошого проекту Марини Порошенко і Благодійного фонду Петра Порошенка. Але, як завжди, "примазався" до чужих заслуг..." – зазначив Данилюк.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter