Депутат Луцькради прийшов у светрі за майже 1000 євро на засідання комісії

Читайте також: У Луцьку розшукують свідків автопригоди (фото)

Депутат Луцької міської ради, бізнесмен Андрій Покровський засвітився у дуже дорогому одязі на засіданні бюджетної комісії. Підприємець і лідер ГР "Свідомі" вирішив похизуватись на роботі своїм светром майже за 1000 євро від всесвітньовідомого  дизайнерського дому "Balenciaga", який створює одяг, взуття та аксесуари класу люкс

На Волині згоріла сільська рада (фото)

Інцидент трапився у селі Бірки Любомльського району.Повідомлення про пожежу надійшло у четвер, 14-го лютого, близько 1.10 год.

"Вогнем знищено по 20 квадратних метрів  перекриття даху, приміщення котельні розмірами 2х3, пошкоджено 10 квадратних метрів перекриття"

Читайте також: З'явилось відео затримання спеціаліста-хабарника Укртрансбезпеки на Волині

Чому голова ОДА Савченко прагне віддати бурштинові землі ОТГ в чужі руки

У той час як суд заборонив КП "Волиньприродресурс" проводити будь-які роботи на земельній ділянці у селі Галузія Маневицького району задля забезпечення позовупрокуратури, губернатор області Олександр Савченко вже розпорядився цією землею. Голова Волинської ОДА надав Маневицькій райдержадміністрації дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації цих земель. Не зрозуміло, на якій підставі, адже нині у межах судового процесу за позовом прокуратури до Прилісненської ОТГ проводять експертизу, аби визначити, кому ж все таки належить земельна ділянка – обласній адміністрації чи Прилісненській громаді.

На Волині депутати роздерибанили 12 млн грн дотацій на садівництво

У 2018 році волинським садівникам, виноградарям та хмілярям з державного бюджету за цільовою програмою підтримки було виділено 12 млн 421 тис. грн. Ця сума на 4 млн перевищила дотації 2017 року. Втім розподіл коштів відбувся дуже підозріло.

Для отримання компенсації на витрати для ведення свого господарства (в основному, 80% коштів витрачених на саджанці) з Волинської області подали документи 13 підприємств. 9 з них змогли вибороти для себе дотації. 12 млн грн роз'їхались у Любомльський, Іваничівський, Володимир-Волинський, Ківерцівський та Луцький район.

Найцікавіше, що найбільші "шматки пирога" отримали підприємства, пов'язані з депутатами Волинської обласної ради. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook