У селі на Волині автомобіль збив пішохода, Дивом лишились живі: у місті на Волині автомобіль на швидкості влетів у бордюр та перекинувся, Місто на Волині залишиться без водопостачання, Луцькі таксисти збунтувалися проти популярного додатку "Тачку" (відео) – такими були головні новини Волині у неділю, 1 грудня.

Читайте також: Неподалік Луцька автомобіль на смерть збив жінку – соцмережі

Дивом лишились живі: у місті на Волині автомобіль на швидкості влетів у бордюр та перекинувся

У місті на Волині сталася дорожньо-транспортна пригода, під час якої автомобіль на швидкості влетів у бордюр та перекинувся. Аварія трапилася вчора, 30 листопада у місті Рожище.

"Отак йдеш собі додому, а назустріч летить орел. І під самісіньким знаком обмеження швидкості 40 його зупиняє бровка. А тепер хороші новини: сам орел і його неповнолітній син дивом живі і цілі. Погана новина: орел відмовився проходити тест на вміст алкоголю, в присутності поліції робив дзвінки "другу", з котрим радився про те, валити все на сина, чи казати що за кермом був він. Належної відповідальності він не понесе, тож, люди, виходячи з дому, моліться. Більш нема на що уповати, крім Бога", – йдеться в дописі.

Місто на Волині залишиться без водопостачання

З 2-го грудня на вулицях: Світла, Крайня, Зелена, Героїв УПА та провулку Крайньому тиждень буде відсутнє водопостачання, а на вулицях Філатова, Паркова, Кропивницького, Коцюбинського, Д. Галицького, Нахімова, Рєпіна та Донецькій води не буде три тижні. Воду для жителів Нововолинська на вказаних вулицях відключать у зв’язку з реконструкцією водопровідних мереж міста.

Так, Підприємства "Нововолинськводоканал" повідомляє, що в зв’язку із проведенням робіт по реконструкції водопровідних мереж міста по проекту четвертої черги заміни водогонів буде відсутнє водопостачання окремих вулиць м.Нововолинська:

з 2-го грудня по 9-те грудня 2019 року абонентам вулиць: Світла, Крайня, Зелена, Героїв УПА та провулка Крайнього у м.Нововолинську;

з 02 грудня по 23 грудня 2019 року абонентам вулиць: Філатова, Паркова, Кропивницького, Коцюбинського, Д.Галицького, Нахімова, Рєпіна, Донецька.

Читайте також: У багатоповерхівках Луцька відремонтують низку ліфтів

Луцькі таксисти збунтувалися проти популярного додатку "Тачку" (відео)

У Луцьку таксисти бунтують проти популярного додатку "Тачку". Кажуть – конкуренти суттєво занижують ціни, тож клієнтів у таксистів поменшало. Водії планують звернутись до владців, аби додаток заборонили.

Таксі проти "Тачки". Просто на парковці в п’ятницю, 29 листопада, ввечері луцькі таксисти провели збори, аби вирішити, як боротись із конкурентами – мобільним додатком. Нарікають, що вже два роки ті забирають у них клієнтів.

"Давайте кожен буде виконувати свою роботу. Чомусь швець не місить тіста і не каже, що я це вмію робити професійно", – коментує ситуацію голова ассоціації перевізників таксі Волинської області Сергій Романюк .

У додатку "Тачку" може зареєструватись кожен, хто має автівку.

Жодних документів для цього не потрібно. Зареєстрований водій може підвозити пасажирів за гроші. І зазвичай ціни на поїздки встановлюють значно нижчі, ніж служби таксі. Це таксистів обурює.

У селі на Волині автомобіль збив пішохода

На Волині сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждав пішохід.

Аварія трапилася близько 19,30 у селі Седлище Любешівського району.

Автомобіль збив  пішохода, жителя цього населеного пункту.

За попередніми даними, постраждалого забрала "швидка".

Деталі – згодом.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook