Раніше судимий озброєний лучанин пограбував фінансовий заклад (відео), На Волині "банда бариг" спустошує секонд-хендиДиректор-тиран: у школі на Волині батьки досі не пускають дітей до школи (відео), На Волині у дерев'яному будинку згоріла пенсіонерка (фото) – такими були головні новини Волині у понеділок, 10 грудня.

Читайте також: Волинська митниця – друга за розмитненням "євроблях"

На Волині "банда бариг" спустошує секонд-хенди 

У місті Ковель протягом багатьох років група людей нахабно розбирає секонд-хенди для подальшого перепродажу речей по навколишніх населених пунктах.

"У місті Ковель протягом багатьох років чітко організована банда бариг у магазинах Економ Клас, які варварським способом при кожному завозі товару вриваються першими у магазин і скидають все на підлогу!" – пишуть обурені люди.

Директор-тиран: у школі на Волині батьки досі не пускають дітей до школи (відео)

У селищі Озеро на Волині батьки не відпускають дітей до школи. І все через директорку, характер і поведінка якої, як пояснюють, просто жахають. 

Із 136 дітей, які навчаються у школі, на навчання прийшло лише 20. Батьки не пускають учнів до школи – бояться директорку.

"Вона в моєї дитини вирвала порції з картоплею і сказала, що з сьогоднішнього дня Ладанець "пітатись" не буде", – зазначає мама школярки.

Нарікають на очільницю школи і педагоги.

На Волині у дерев'яному будинку згоріла пенсіонерка (фото)

У Любешівському районі, в селі Щетинь загорівся дерев'яний будинок у якому перебувала самотня пенсіонерка.

Для ліквідації загорання у віддаленому населеному пункті були спрямовані працівники 23-го Державного пожежно-рятувального поста, 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського та місцевої пожежної охорони села Черче.

Читайте також: У селі під Луцьком побили і пограбували молодого чоловіка

Раніше судимий озброєний лучанин пограбував фінансовий заклад (відео)

У Черкасах затримали лучанина, який вчинив розбійний напад на одне з відділень фінансового закладу.

Близько шостої години вечора до чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на одне із відділень фінансового закладу в місті Черкаси. За викликом негайно виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події правоохоронці з’ясували, що в приміщення зайшов невідомий чоловік, приховуючи обличчя і погрожуючи застосувати зброї, заволодів коштами в сумі понад 20 тисяч гривень та зник в невідомому напрямку.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили підозрювану особу. Ним виявився раніше судимий 35-річний житель міста Луцьк, Волинської області. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter