Підозрюваного у стрілянині на автомийці у Луцьку взяли під варту; На Волині зловили на хабарництві інспектора прикордонної служби; "Кинувся під авто патрульних": лучанину загрожує кримінал за тиск на правоохоронців; У Луцьку затримали 25-річного чоловіка з наркотиками, − такими були головні новини Волині та Луцька, 10 листопада.

Читайте також: У Луцьку відбудеться Всеукраїнське віче власників авто на єврономерах

На Волині зловили на хабарництві інспектора прикордонної служби (фото)

На Волині в момент одержання неправомірної вигоди в розмірі 350 доларів США затримали дільничного інспектора прикордонної служби відділу прикордонної служби "Амбуків" Львівського прикордонного загону.

Операція проводилась 9 листопада під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області, за оперативного супроводу Управління Служби безпеки України у Волинській області спільно з працівниками слідчого управління Головного управління Національної поліції в області за сприяння керівництва Львівського прикордонного загону та власної безпеки Державної прикордонної служби України.

Читайте також: "Правоохоронці отримують тисячі доларів з незаконного бурштину на Волині", – Фірсов

"Кинувся під авто патрульних": лучанину загрожує кримінал за тиск на правоохоронців

Екіпаж луцьких патрульних 9 листопада зупинив водія "Cherry", який рухався без увімкненого ближнього світла фар в умовах недостатньої видимості.

Після розгляду справи інспектори винесли на чоловіка постанову за ч. 2 ст. 122 КУпАП, якою передбачено 425 гривень штрафу.

Однак тут водій розпочав справжнє "кіно": він увімкнув відеозапис на своєму мобільному, зімітував ДТП, кинувшись під колеса службового автомобіля, який стояв поруч, зателефонував на службу "102" та повідомив про автопригоду з потерпілим – ним самим.

Далі сказав інспекторам, що відмінить виклик, якщо ті скасують постанову.

Однак на його повідомлення одразу відреагував наряд відділу моніторингу. Прибувши на місце і розібравшись в ситуації, а також переглянувши відео, поліцейські встановили, що в діях водія є ознаки тиску на правоохоронців, а за це передбачена вже кримінальна відповідальність за ст. 343 Кримінального Кодексу.

Аби зафіксувати такі дії належним чином, на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Читайте також: У Луцьку легковик врізався в тролейбус

У Луцьку затримали 25-річного чоловіка з наркотиками

У Луцьку затримали 25-річного чоловіка з наркотиками.

Сьогодні, близько 5 години ранку, на проспекті Відродження, у Луцьку, патрульні помітили підозрілу особу.

При перевірці 25-річного хлопця виявили в нього 2 поліетиленові пакетики з речовиною зеленого кольору, схожою на наркотичну.

Особу затримали та викликали слідчо-оперативну групу.

Читайте також: У волинянина в будинку знайшли наркотики, шаблю та гвинтівку (фото)

Підозрюваного у стрілянині на автомийці у Луцьку взяли під варту

Протягом кількох днів поліція намагалась встановити особи підозрюваних у смертельній стрілянині на автомийці в Луцьку, і ось 9 листопада у Луцькому міськрайонному суді обирали запобіжний захід одному із підозрюваних.

Кілька людей в залі, адвокат та підозрюваний з незворушно-спокійним обличчям, так відразу не зрозумієш, що кілька днів тому цей 24-річний чоловік міг бути учасником перестрілки на луцькій автомийці.

Нагадаємо, 5 листопада близько 14:30 на автомийці у Луцьку зчинили стрілянину. Одна людина загинула, двох постраждалих госпіталізувала "швидка".

Також стало відомо, що загиблий під час стрілянини на луцькій автомийці − уродженець Любомльського району Волині.

Згодом правоохоронці оприлюднили фотографії автівок, на яких втекли нападники.

Протягом кількох днів вже були встановлені імовірні імена підозрюваних, серед них мешканець міста Бровари, Київської області, 1994 року народження Дмитро Нагайчук.

9 листопада чоловіку обирали запобіжний захід.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter