Порошенко відмінив свій візит до Луцька: причина, Петро Порошенко все ж прибуде до Луцька: відома дата візиту, Очільник партії БПП на Волині відзначився ганебною заявою, Нелюдські умови праці та цілковита секретність: що приховує луцький завод "Кромберг енд Шуберт", Замовила вбивство: на Волині донька із 4 спільниками жорстоко розправилась із батьком у день його народження (відео) – такими були головні новини Волині у четвер, 10 січня.

Читайте також: "Порох починає підмокати?" – БПП закликають не чинити тиск на український народ

Порошенко відмінив свій візит до Луцька: причина

Президент України Петро Порошенко у переддень візиту до Луцька, схоже, передумав їхати на Волинь.

Кілька днів відкрито збирав запитання волинян до президента і хотів поставити найбільш актуальні безпосередньо Петру Порошенку. Втім, за словами Пташника, "компетентні особи" вирішили, що він готує провокацію і почали активно виходити з ним на контакт.

Насправді ж, ідея була лише в тому, щоб поставити президенту запитання, які найбільше турбують пересічних волинян, а не спеціально звезену і перевірену СБУ публіку з усіх куточків області.

Відтак, "гарант" вирішив або почекати з візитом до Луцька, аби на 100% убезпечити себе від несподіваних контактів з громадянами, які хочуть почути відповіді на актуальні запитання, або прагне набратись сміливості і організувати ще одну зустріч, але на цей раз не з замовною, "лояльною" публікою, а з пересічними волинянами.

Тобто, причиною відміни візиту 11 січня стало те, що нібито була загроза "провокацій" – під якими у компетентних органах розміють звичайне спілкування з президентом на актуальні для людей теми.

Петро Порошенко все ж прибуде до Луцька: відома дата візиту

Президент України Петро Порошенко все ж завітає до Луцька.

При чому йде жорсткий контроль за тим, хто поїде на зустріч з "гарантом": Адміністрація Президента вимагає біографічні довідки усіх волинян, яких привезуть на промову Порошенка.

За інформацією джерела, Петро Порошенко приїде на Волинь 15 січня.

Читайте також: Волинянин пройшов трасою майже 10 кілометрів та ледь не замерз до смерті (фото)

Очільник партії БПП на Волині відзначився ганебною заявою

Очільник Волинського осередку пропрезидентської сили "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Іван Мирка дозволив собі відкрите хамство і по-справжньому ниці висловлювання на адресу кандидата у президенти країни Олександра Шевченка.

Лідер волинських БПП-шників опустився до рівня висловлювань у стилі одіозного російського діяча Жириновського, висміявши зовнішність Олександра Шевченка.

У такий спосіб голова БПП довів, що далекий від європейських цінностей, зокрема поваги і толерантності. І як взагалі у такому статусі може людина дозволити собі подібні висловлювання з насмішками над зовнішністю? Чи президент обирається за зовнішністю, чи кандидатами мають бути лише люди з зовнішністю з реклами, наприклад, дорогих парфумів?

Нелюдські умови праці та цілковита секретність: що приховує луцький завод "Кромберг енд Шуберт"

"Кромберг енд Шуберт" – найбільше підприємство Волинської області за обсягом сплачених податків. Часто його називають прикладом успішної інвестиції з Європи. Але робота цього промислового гіганта не відзначається високими європейськими стандартами. Ні в питанні охорони праці та ставлення до робочої сили. Ні в питанні комунікації зі ЗМІ та прозорості діяльності.

Працівники "Кромберг енд Шуберт" у приватних розмовах часто нарікають на погані умови праці. Розповідають також про надмірну секретність підприємства, рівень якої нагадує режимний об’єкт. Цікаво, що з заводу просочується мало інформації у медіа. А якщо й вона пробивається крізь строгу цензуру менеджерів з комунікації та роботи із ЗМІ, то доходить у винятково позитивному руслі. Ті ж поодинокі критичні незаангажовані публікації про роботу на підприємстві через певний період часу чомусь зникають з сторінок інтернет-видань. Напевно, в цьому і полягає основне завдання роботи прес-служби "Кромберг енд Шуберт".

Читайте також: За годину до 1500 гривень: повію з Волині викрили на Тернопільщині

Замовила вбивство: на Волині донька із 4 спільниками жорстоко розправилась із батьком у день його народження (відео)

Замовила вбивство батька: жінку та 4 чоловіків сьомий рік поспіль судять за жорстоке вбивство. Справа дійшла до касації, адже обвинувачені не погоджуються із призначеною їм мірою покарання. Більше того, один із них переконаний, своє вже відсидів, тож подав до суду клопотання про звільнення від тримання під вартою та зміну запобіжного заходу.

Олену Манзик – мешканку рівненщини, вже сьомий рік судять за організацію вбивства. Ще у 2012 році жінка із 5 спільниками позбавила життя рідного батька. Спочатку один із чоловіків побив загиблого Федора Манзика у його ж квартирі, у день його 50-го ювілею. Потерпілого вивезли до лісу, де намагались зарізати канцелярським ножем та добити палкою. Після катувань тіло облили бензином та підпалили. У матеріалах справи йдеться, що однією із причин організації злочину стало бажання обвинуваченої отримати у спадок частину двокімнатної квартири у місті Кузнєцовськ. Усім учасникам злочину Олена Манзик обіцяла винагороду у різних сумах: від 1000 гривень до 4000 тисяч доларів.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter