"Можливо це певна провокація облспоживспілки", – директор КП "Луцькі ринки" про підпал "Завокзального ринку", Волинський псевдоблагодійник знищує тваринництво та дурить селян, які здають молоко, У Луцьку невідомий хотів підпалити Завокзальний ринок – такими були головні новини Волині у понеділок, 11 червня.

Читайте також: Луцький нічний клуб "Opera" закривають

Волинський псевдоблагодійник знищує тваринництво та дурить селян, які здають молоко

Жителям прикордонного села Межисить, що на Ратнівщині два місяці не платили за молоко. Окрім того, знизили вартість на 70 копійок. Тепер літра надою коштує 3 гривні 80 копійок. Молоко у селі збирає завод "Дубномолоко", що належить одіозному нардепу і олігарху Степану Івахіву.

До того ж, Межисить входить до виборчого округу депутата Верховної Ради.

"Івахів тут по 20 копійок в людей забрав, а потім комусь вікна вставить", – кажуть обурені селяни.

Це округ Степана Івахіва. Кілька разів люди відправляли його своїми голосами до Верховної Ради.

У Луцьку невідомий хотів підпалити Завокзальний ринок

У ніч на 11 червня, невідомий молодик хотів підпалити Завокзальний ринок у Луцьку.

Подія трапилася між 3 та 4 ночі, два загорання за огорожею ринку з боку автовокзалу виявив охоронець. Чоловік вчасно погасив вогнище.

"Ми подивилися відеокамери і побачили, що молодик підбіг, кинув ганчір’я, полив їх якоюсь займистою речовиною і підпалив", – сказав він.

Читайте також: Курйозна ДТП у Луцьку: "фура" притисла легковик

"Можливо це певна провокація облспоживспілки", – директор КП "Луцькі ринки" про підпал "Завокзального ринку"

Директор комунального підприємства "Луцькі ринки" Ігор Корольчук не відкидає можливості того, що сьогоднішнє намагання підпалу рядів "Завокзального ринку" є провокацією Волинської облспоживспілки.

"Можливо це певна провокація облспоживспілки. Ми лише реєструємо ділянки і ще ні з ким не спілкувалися (з підприємців, – ВН). Ми займаємося своєю рутинною роботою, зокрема формуванням тарифу", – наголосив Ігор Корольчук.

Також він зауважив, що йому відомі випадки, коли один з керівників облспоживспілки страхував свої будинки, підпалював їх, а тоді отримував страховку, звинувачуючи у підпалі інших людей.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter