Коротко про головні новини Волині 11 серпня.

Читайте також: Головні новини Волині 10 серпня: на Волині на хабарі затримали працівників, які "мутили" з закордонними паспортами; екс-лідер волинської "Самопомочі",…

Волинський журналіст розповів про брудну політичну "справу", яка тягнеться більше року

Волинський журналіт Петро Сосницький написав гнівний пост, у якому він повністю описав справу Олександра Тиводара, яка "тягнеться" вже понад рік часу.

У своєму дописі Петро Сосницький розкритикував правоохоронні органи, які  "зшили" кримінальну справу без наявних на те підстав та судову тяганину над Олександром Тиводаром. А також згадує про потоки бруду та брехні від окремих ЗМІ.

Як прощалися з загиблими на Донбасі волинянами (фото) 

У Луцьку в верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору пройшла панахида за загиблими 26-річним старшим розвідником 14-ї ОМБ Андрієм Єлістратовим.

Кортеж із тілом солдата 28-ї ОМБ Сергія Цепуха з Видертої Камінь-Каширського району на прохання родини, після молитви біля входу до храму, вирушив у рідне село військовослужбовця.

Загиблих зустрічали біля Цуманського посту в супроводі колони з автомобілів, після чого їх доправили до Луцька, на Театральний майдан. Багато лучан дорогою зі сльозами на очах віддавали шану бійцям.

Читайте також: Головні новини Волині 9 серпня: стало відомо чим отруїлися гості в елітному ресторані волинського нардепа; на Сході загинув військовий з Луцька

Двоє школярів викрали "iPhone 6S" з вітрини магазину у Луцьку (відео)

У одному з луцьких магазинів двоє хлопців шкільного віку вийняли з вітрини "iPhone 6S". Один з школярів дістав телефон та передав іншому коли продавець обслуговував іншого покупця.

"В одному із магазинів з технікою було вчинено крадіжку цими двома юнаками! Якщо хтось можливо впізнає цих двох хлопчин, велике прохання повідомте за телефоном 0687129767", – зазначать власники магазину.

До матері двох дітей повернулася страшна хвороба: у жінки діагностували рак

До матері двох дітей Тетяни Куценко повернулася страшна хвороба – рак, тож жінка просить допомоги у небайдужих волинян зібрати кошти на лікування.

Діагноз рак лівої молочної залози 3-ї стадії жінці поставили в 2013 році. Тоді вона перенесла дві операції, 7 хімій та 20 променевих терапій. Лікування тривало протягом року. Наступні чотири Тетяна жила на гормональних препаратах в надіїбільше не побачити недугу.

А тепер хвороба повернулася у вигляді метастаз у легенях та печінці.

Картка приват банку:

5168757330346836 Куценко Тетяна Валеріївна

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter