У Луцьку чоловік розстріляв тестя під час сварки, У Луцьку нові правила оплати харчування у садочках, Порошенко не приїхав на Волинь, бо подався пити каву на заправку на Львівщину (фото), Чому очільник БПП на Волині вважає президента Порошенка "порохом"? – такими були головні новини Волині у п'ятницю, 11 січня.

Читайте також: Позов Савченка до Волинської облради швидше скидається на політичну аферу, аніж на юридичний акт, – заява ВО "Свобода"

У Луцьку нові правила оплати харчування у садочках

Яку суму платитимуть батьки за харчування своїх дітей у дошкільних закладах відтепер залежатиме від того, чи вони прописані у Луцьку або ж за його межами. Чому лише маленьким лучанам витрати за сніданки, обіди та вечері на 40% оплачуватимуться з міського бюджету та як до цього ставляться батьки.

Дуже важливо, щоб дошкільнята не тільки розвивались і навчались, були під надійним доглядом, а й харчувались повноцінно та збалансовано. В цьому переконана начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко.

Каже – оскільки зросли ціни на продукти, відповідно, вищою стала і вартість за харчування дітей у садочках. Рішенням виконкому від 6 грудня грошові норми видатків на харчування.

Порошенко не приїхав на Волинь, бо подався пити каву на заправку на Львівщину (фото)

Президент України Петро Порошенко, який 10 січня, у переддень свого приїзду на Волинь, відмовився від візиту, аби, очевидно, не відповідати на незручні питання від народу, подався на Львівщину, щоб випити каву на одній із заправок.

Замість того, аби дотримати раніше дану обіцянку і завітати на Волинь, президент відправився на Львівщину, для того, щоб випити каву разом із губернатором Львівської області Олегом Синюткою на одній із заправок із паперового стаканчика. Проміняв Савченка на Синютку?

Читайте також: У луцькій багатоповерхівці мешканці мерзнуть у квартирах, сплачуючи по декілька тисяч гривень за "комуналку" (відео)

Чому очільник БПП на Волині вважає президента Порошенка "порохом"?

У колишнього директора департаменту інфраструктури Волинської ОДА, а нині керівника обласного осередку президентської "Солідарності" Івана Мирки істерика через банер народного депутата Олександра Шевченка. Чомусь фразу "Гарантую! Прибрати "порох" з нашої оселі" – він пов'язує з президентом України Петром Порошенком. Що дуже дивно – адже порох – це пилюка. 

Аби переконатися у правильності цієї думки, можна відкрити тлумачний словник української мови. Там значення слова "порох" – це пил, курява, прах, вибухова речовина. Згідно словника інколи це слово вживають і по відношенню до людини, але переважно, щоб підкреслити її тлінність або нікчемність. Чому це слово у очільника Волинської Солідарності асоціюється з президентом Петром Порошенко – відомо тільки йому.

До речі, у перехожих лучан слово "порох" також не асоціюється з Петром Порошенком.

Та у Івана Мирки істерика. У своєму дописі на сторінці у Facebook, до якого прикріплене фото з банером Шевченка, він почав писати образи в сторону нардепа,  який просто обіцяє українцям прибрати порох з оселі. У дописі він пише щось про адміністрацію президента, про виборчу кампанію Порошенка. І підсумовує все це тим, що президентські вибори все ж виграє Порошенко.

У Луцьку чоловік розстріляв тестя під час сварки

У Луцьку сталася надзвичайна ситуація, під час якої чоловік обстріляв свого тестя з травматичної зброї.

Як повідомляється, сьогодні 11 січня, близько 19.00 у Луцьку в районі ДПЗ зять здійснив 6 пострілів із травматичної зброї Форт-12 у свого тестя.

За попередньою інформацією, між чоловіками спалахнула сварка, котра переросла у стрілянину і зять здійснив по два вистріли в область серця, обличчя та шлунка.

Пораненого чоловіка забрала швидка медична допомога до лікарні для надання невідкладної допомоги.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter