Луцька інста-бабуся звернулася до адвокатів через образу газетярами Володимира Пащенка, Луцька влада знайшла джерело смороду у місті, У Луцькій міськраді представили нових чиновників, У Луцьку назріває скандал через будівництво житлового будинку на території шкільного подвір'я, Скандальний екс-регіонал, який хоче стати заступником губернатора Волині, показав свої "убогі" статки – такими були головні новини Волині у вівторок, 12 червня.

Читайте також: Як прокуратура Волині тисне на громаду і заважає законній роботі комунального підприємства

Луцька влада знайшла джерело смороду у місті

Секретар луцької міської ради Григорій Пустовіт на оперативній нараді 12 червня відзначив, що джерелом смороду у місті не є "Луцькводоканал". Він додав, що кількість скарг на запах від містян збільшується і натякнув, що за поширенням смороду стоїть один з лучан.

"Сморід ніяк не пов'язаний з "Луцькводоканалом", але багатьом нашим політикам хочеться звинувачувати саме його. "Луцькводоканал" працює системно, а запахи системності не мають!

Ми вже виходимо на джерела смороду. Керівникам, які причетні до появи неприємного запаху, я хочу сказати, щоб вони схаменулись, адже один із них є лучанином", – заявив Пустовіт.

У Луцькій міськраді представили нових чиновників

У Луцькій міській раді пройшло представлення двох нових чиновників – начальника управління міжнародного співробітництва та проектної документації та першого заступника керівника управління містобудування та архітектури.

Керівником управління міжнародного співробітництва стала Вікторія Гомонець, а першим заступником начальника управління містобудування та архітектури призначили Веніаміна Туза.

Читайте також: У Луцьку розгулює неадекватний чоловік, який демонструє свої статеві органи

У Луцьку назріває скандал через будівництво житлового будинку на території шкільного подвір'я

Черговий житловий будинок планують спорудити на автостоянці, що на проспекті Відродження. На приватній ділянці початково планували звести розважальний центр, однак власник змінив своє бачення і тепер просить Луцьку міськраду дати дозвіл на спорудження житлової споруди.

Територія автостоянки просто врізається в подвір'я загальноосвітньої школи №22. За попереднім погодженням, на приватній території мав би з'явитися торгово-розважальний центр, однак, подумавши, власник забажав там побудувати житловий будинок. Від так, заступник начальника управління містобудування та архітектури Софія Гула озвучила звернення до депутатського корпусу з проханням надати дозвіл для забудови.

Скандальний екс-регіонал, який хоче стати заступником губернатора Волині, показав свої "убогі" статки

Одіозний помічник нардепа-олігарха та псевдоблагодійника Степана Івахіва, негласний куратор медійного та інформаційного напрямку роботи в "Континіумі" та радник очільника Волинської обласної державної адміністрації Денис П’ятигорецьпоказав свої "убогі" статки. Відзначимо, що наразі він є кандидатом на посаду заступника голови Волинської ОДА.

Щодо основного доходу, то П’ятигорець задекларував всього 40950 гривень. Тобто за місяць "бідолаха" заробляє всього 3412,50 гривень (!) у фонді Степана Івахіва "Патріоти Волині". Невже бос-олігарх П'ятигорця настільки низько цінить його роботу у своєму фонді? Схоже, кандидат в заступники голови ОДА Волині має всіх за дурнів, декларуючи настільки скромні статки, які аж ніяк не співпадають з його способом життя.

Також декларант вказує, що володіє чималими готівковими коштами в обсягах 160000 гривень та 91000 доларів.

Із рухомого майна у Дениса П’ятигорця немає нічого. Натомість у власності його другої половинки знаходяться два автомобілі "Honda Jazz" 2008 року випуску та "Toyota Rav-4 Hybrid" 2017-го.

Читайте також: Які "євробляхи" декларують на Волині та Рівненщині

Луцька інста-бабуся звернулася до адвокатів через образу газетярами Володимира Пащенка

Лучанка Алла Рогозіна, більш відома як Інстаграм-блогер Степанида Цвіт, обурена публікацією її фотографії в газеті "Волинь24" над статтею про сутенерку. З її слів, таким чином журналісти спробували принизити її "бульварною писаниною" через відмову дати інтерв’ю.

"Після того, що сьогодні вийшло в Волинській газеті (мається на увазі газета "Волинь24", - ВН), якою керує Пащенко, я відписуюсь від усіх волинських журналістів. Я відмовила не так давно в інтерв'ю 12 каналу, і вони вирішили мене принизити і спаплюжити своєю бульварною писаниною, розмістивши моє фото біля "розгромної" статті про сутенерку", – повідомила вона.

Зі слів її доньки, з цього приводу сім’я вже звернулась до адвокатів.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter