Після захоплення луцьким терористом автобуса жінка втратила дитину, у села Волині проведуть інтернет, а самі селяни – проти продажу землі: такими були головні новини Волині 11 червня.

Кажуть, якщо продадуть землю – залишаться жебраками. З 1 липня в Україні стартує ринок землі. Але чи будуть українці позбуватися своїх наділів? На що готові проміняти землю селяни – у сюжеті ТРК «Аверс».

«Продамо землю – залишилось жебраками»: волинські селяни хочуть працювати і заробляти вдома. Відео

За даними Укргідрометцентру, у суботу зливи і грози вируватимуть в України. Негода налетить у найближчу годину і утримається до кінця цієї доби. В окремих регіонах попереджають про  град та шквали 15-20 м/с - це  I рівень небезпеки.

Синоптики попереджають про грози і шквали: якою буде погода на Волині

Кабмін затвердив розподіл коштів інтернет-субвенції для громад. Волині на ці потреби передбачено майже 4,2 мільйона гривень. За ці кошти буде проведено мережі до 41 села з 16 громад. Ще 8 заявок після перевірок Мінцифри не погодило.

У 41 волинське село проведуть інтернет за 4,2 мільйона: куди саме

У Луцькому міськрайонному суді під час розгляду справи луцького терориста Максима Кривоша допитали водія автобуса та двох пасажирів. Одна з пасажирок розповіла, що через місяць після інциденту вона втратила дитину. І не виключає, що стрес пережитий під час подій міг вплинути на стан її здоров’я.

Жінка втратила дитину після захоплення луцьким терористом автобуса. Відео

У суботу, 12 червня, в спорткомплексі Волинського національного університету імені Лесі Українки о 10 ранку розпочав роботу центр вакцинації проти COVID-19. Він працюватиме упродовж двох вихідних до 16:00.

У Луцьку відкрили центр безкоштовної вакцинації проти коронавірусу