Це підло, низько і зовсім не про просвітлення: лучани обурені нахабною поведінкою кришнаїтів, які зіпсували фестиваль "Берегиня", У Луцьку невідомі на Лексусі на київських номерах протаранили супермаркет та втекли з місця пригоди, У квартирі в Луцьку знайшли труп жінки – такими були головні новини Волині у неділю, 12 серпня.

Читайте також: Лучан запрошують на вечір пам'яті Кузьми

У Луцьку невідомі на Лексусі на київських номерах протаранили супермаркет та втекли з місця пригоди

У Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля "Лексус" на київских номерах.

Посеред ночі 12-08-2018 "Лексус" на київських бляхах розігнався у стіну будівлі по пр. Перемоги, 14.

Винуватці ДТП кинули свою автівку напризволяще та втекли з місця події.

У квартирі в Луцьку знайшли труп жінки

У Луцьку на проспекті Соборності у квартирі знайшли тіло мертвої жінки.

Як повідомляється, у квартирі знайшли мертву жінку 33-ох років. Вона мешкала сама. 

Відомо, що жінка тривалий час хворіла.

Читайте також: У Луцьку тролейбус врізався в "Opel"

Це підло, низько і зовсім не про просвітлення: лучани обурені нахабною поведінкою кришнаїтів, які зіпсували фестиваль "Берегиня"

У Луцьку мало не щодня можна побачити як танцюють прихильники Крішни, даруючи людям видовище.

Проте, не завжди їхні танці є доречними.

У Луцьку зараз проходить народний етнофестиваль "Берегиня", учасники якого дарують містянам море позитивних емоцій. Сьогодні, 12 серпня, співи колективів перебили кришнаїти, які завітали на свято та стали співати і танцювати свої танці, заважаючи відпочиваючим.

Кришнаїти знаходять собі центральне пусте місце, викладають скриньки для пожертв з танцями, під на максимально включену колонку, починають піарити власну релігію. На мої вимоги виключити колонку, яка глушить все навколо, вони спочатку не реагували, а потім почали стиха нападати, лякаючи порушенням законодавства, штрафом і поліцією. Постійно говорили, що у них дозвіл на цю акцію, якого я так і не побачив. Підтримав мене лише один старший мужчина. Колонка так і не була виключена. Не маю нічого проти кришнаїтів, які організовують власні фестивалі і їздять по центрі на своїй колісниці. В ці моменти їх не глушать своїми колонками і голосами жоден з українських гуртів, але те що вони зробили сьогодні – це підло, низько і зовсім не про просвітлення.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter