"А якби Україна таки пробилася на ЧС-2018?" Відомі волиняни про бойкот чемпіонату світу в Росії, Чому на Волинській митниці змушують писати заяву на звільнення перед призначенням посади, У Луцьку пожежа біля "Старого ринку" (фото, відео), "Там цивілізації немає", – Олександр Савченко розкритикував пляжі Світязя, Фірма екс-голови лісового господарства боргує Ковельському лісництву та ухиляється від суду – такими були головні новини Волині у середу, 13 червня.

Читайте також: Стихійне сміттєзвалище біля Ківерець: гори сміття перекривають проїжджу частину

Чому на Волинській митниці змушують писати заяву на звільнення перед призначенням посади

На Волинській митниці перед призначенням на посаду змушують писати заяву на звільнення – без дати за згодою сторін.

Інформація про таку кадрову політику структури з'явилася у мережі Інтернет, а відповідний факт у телефонній розмові із журналістами підтвердив колишній працівник митниці, який писав таку заяву.

Зрозуміло, що наявність такого документу дозволяє митниці в будь-який момент звільнити людину із займаної посади, якщо вона раптом заважатиме. Адже потрібно всього проставити потрібну дату в уже написаній заяві, а під загрозою бути в будь-який момент звільненими працівники митниці безумовно виконують усі вказівки керівництва. 

У Луцьку пожежа біля "Старого ринку" (фото, відео)

Біля Центрального ринку у Луцьку спалахнула пожежа.

Загоряння сталося у середу, 13 червня, близько 12 години за адресою Хакімова 20.

На місці працює поліція та кілька екіпажів пожежних.

У будинку на момент пожежі було троє мешканців, їх евакуювали. У постраждалих – легкі тілесні ушкодження та переляк.

Варто зазначити, що через припарковані біля дороги авто, пожежники довго не могли доїхати до місця загорання.

"Там цивілізації немає", – Олександр Савченко розкритикував пляжі Світязя

Очільник Волинської ОДА Олександр Савченко обурений роботою голови Шацької райдержадміністрації Василя Голядинця.

"Телебачення показує, що люди купаються в багнюці. Є пляжі, де тільки болота. Це нормально тільки для свиней. Мені показують кілометри автомобільних стоянок. Якщо це Європа, то нам тут не місце. Туристи не принесуть на Волинь ні копійки", – сказав Олександр Савченко.

"На фото крім багнюки я нічого не побачив. Що ви зробили конкретно? Там цивілізації немає. Якщо називати центральним пляжем захаращеність, то ви помиляєтесь. Я туди не їду, бо боюся, що в нас буде серйозна розмова", – зазначив очільник ОДА.

Читайте також: На Волині озеру загрожує екологічне лихо

Фірма екс-голови лісового господарства боргує Ковельському лісництву та ухиляється від суду

Державне підприємство "Ковельське лісове господарство" звернулося до суду із позовом про невиконання ТзОВ "Транс-Полісся" умов договору купівлі-продажу необробленої деревини та про стягнення 25 088,05 гривень боргу за поставлену деревину.

Офіс ТзОв "Транс-Полісся" знаходиться у Луцьку на вулиці Шопена, 22-А, засновником та директором якого є Ганна Колісник – невістка колишнього начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдана Колісника.

"А якби Україна таки пробилася на ЧС-2018?" Відомі волиняни про бойкот чемпіонату світу в Росії

Відомі волинські політики, спортивні та громадські діячі поділились думкою про бойкот Чемпіонату світу з футболу-2018, який пройде в Росії з 14 червня по 15 липня. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter