Тренер "Волині" Тлумак може очолити "Карпати", лучани знайшли нового наставника, Як губернатор Савченко попрощався з посадою і кабінетом та влаштував журналістам квест, Шкітер мав стати інструментом боротьби Віктора Медведчука з УКРОПом?, У Луцьку на будівництві атовцю відірвало ногу, У Луцьку правоохоронці обшукали підприємство, де вимагали хабарі за розмитнення автівок – такими були головні новини Волині у четвер, 13 червня.

Читайте також: Прем'єр-міністр Гройсман не приїде на Волинь

Як губернатор Савченко попрощався з посадою і кабінетом та влаштував журналістам квест

Робота на посаді голови Волинської обласної державної адміністрації невдячна справа. Про це розповів Олександр Савченко, який вже буквально сидить на валізах. Щоправда перед тим як попрощатися з журналістами Савченко влаштував квест коридорами ОДА – "наздожени губернатора".

Олександр Савченко запам'ятається волинянам як губернатор, який не може перелічити власних статків. Бо їх так багато, що справді важко заплутатися. Запам’ятається як такий собі службовець-"казанова", як хороший спортсмен, адже ранок починає він зі спортзалу. Як колекціонер дорогих годинників.

Одним словом – харизми не бракує, цим ми й пам’ятаємо голову ОДА. А от які досягнення на посаді губернатора здобув київський міліціонер, сказати тяжко. Бо крім скандалу з блокуванням бюджету, та політичними розбірками з неугодним екс-президенту Порошенку партіями він нічим більше на Волині не відзначився.

Шкітер мав стати інструментом боротьби Віктора Медведчука з УКРОПом?

Прес-служба партії Святослава Вакарчука "Голос" повідомила, що в одномандатних округах виключені два претенденти на депутатські мандати через заяви активістів про їхню невідповідність критеріям політсили. Прізвище одного – Євгена Кугука (висувався по округу №217) активісти знайшли у списках партії "Опозиційний блок" на позачергових парламентських виборах 2014 року. Відносно іншого – журналісти руху "Чесно" надали докази того, що кандидат у Волинській області, співзасновник громадянського руху "Свідомі" Тарас Шкітер (висувався по округу №22) пов'язаний із діяльністю партії Віктора Медведчука "Український вибір".

Журналісти та громадськість вчасно змогли донести до партійного керівництва "Голосу", інформацію про минуле Тараса Шкітера. Зокрема його зв'язок з проросійським політиком Віктором Медведчуком, який є кумом Володимира Путіна та пропаганду вступу до Митного союзу.

"Є червоні лінії, які ми не перетнемо. Зокрема – це приналежність до проросійських сил або співпраця з ними. Для нас це неприйнятно. Ми виступаємо за європейське майбутнє України, а ці люди схилялися до зворотного вектора", – прокоментувала антикорупційна активістка Олександра Устінова. Це повідомлення прес-служби "Голосу" лише спростувало інформацію, яку Тарас Шкітер опублікував напередодні, ніби це було його власне рішення, аби не зашкодити репутації партії і Святославу Вакарчуку особисто.

Читайте також: Волинянин, котрий чекав на пересадку серця в Індії, помер

У Луцьку на будівництві атовцю відірвало ногу

Нещасний випадок стався на будівництві житлового комплексу у Луцьку.

У Луцьку на будівництві житлового комплексу в районі 40-кварталу стався нещасний випадок.

Внаслідок падіння залізобетонної плити травмувався працівник, 1975 року народження. Будівельнику відірвало ногу.

У Луцьку правоохоронці обшукали підприємство, де вимагали хабарі за розмитнення автівок

У Луцьку на хабарі затримали працівника підприємства, яке видає сертифікати відповідності на автомобілі ввезенні з-закордону. Та от адвокат, якого не допустили бути присутнім при проведенні слідчих дій, наголошує, що правоохоронці працювали без ухвали суду, а це є незаконно.

На вулиці Вахтанговій, 10 у Луцьку правоохоронці закрилися з середини у приватному боксі. Що відбувається за залізними дверима – невідомо. В середину не пускають ні власника приміщення, ні адвоката. Власник приміщення зазначає, що не знає чому правоохоронці навідалися до його орендарів.

Як пояснив чоловік, який назвався власником приміщення, люди, які орендують в нього бокс займаються сертифікацією автомобілів. Дійсно, тут розташоване підприємство "Рівнестандарт", експерти якого займаються видачею сертифікатів безпеки на транспортні засоби. Без цих сертифікатів не можливо розмитнити авто і не можна поставити транспортний засіб на первинну реєстрацію в сервісному центрі. 

Читайте також: На Волині джип влетів у дерево, водій в реанімації

Тренер "Волині" Тлумак може очолити "Карпати", лучани знайшли нового наставника

Головний тренер "Волині" Андрій Тлумак може стати головним тренером "Карпат" після того, як програв їм у плей-офф. Луцька команда запросить В'ячеслава Шевчука.

Луцька "Волинь" може запросити В'ячеслава Шевчука на посаду головного тренера, тоді як Андрій Тлумак має шанси очолити львівські "Карпати".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook