У поліції повідомили деталі зникнення посадовця Луцькради; Тремтіла та плакала: у луцькому АТБ охоронець накинувся на 92-річну бабусю через шоколад; На Волині чоловік намагався вчинити самогубство та напав на медиків; На трасі Луцьк – Львів сталась смертельна аварія за участю автобуса; У селі неподалік Луцька згорів Будинок культури − такими були головні події Волині та Луцька у неділю, 13 жовтня.

Читайте також: Розшук посадовця Луцькради: шукають у воді та з повітря (фото)

У поліції повідомили деталі зникнення посадовця Луцькради

Учора, 12 жовтня, під час риболовлі на озері Люб’язь у Любешівському районі зник директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій ВеремійчикДо поліції надійшло повідомлення вчора по 16 годині від медиків.

У Любешівську ЦРЛ з переохолодженням госпіталізували двох жителів Луцького району та одного жителя Луцька. Чоловіки рибалили на озері Любязь і їх човен перевернувся.

Разом з ними на човні був також і 35-річний лучаннин, посадовець Луцької міської ради.

Зі слів чоловіків, він поплив до берега за допомогою. Поліцейські одразу ж виїхали на місце події. До розшуку безвісти зниклого були залучений весь особовий склад відділення поліції, кінологи, допомагали місцеві жителі.

Пошуки тривали до ранку й нині до них долучилися рятувальники-водолази.

Слідчі за цим фактом відомості внесли до Єдинооо реєстру досудових розслідувань за ч1 ст115 Кримінального кодексу України з додатковою відміткою "безвісти зниклий".

Читайте також: На Волині розшукують чоловіка похилого віку, який зник кілька днів тому

Тремтіла та плакала: у луцькому АТБ охоронець накинувся на 92-річну бабусю через шоколад

У Луцьку, в супермаркеті, трапився скандал через 92-річну бабусю, яка нібито вкрала шоколад. Про це у Facebook написала телеведуча Вікторія Поліщук.

У її дописі йдеться про те, що при вході в супермаркет АТБ, що на проспекті Соборності в Луцьку, охоронець у дуже грубій формі розмовляв із бабусею.

Поліщук написала, що "бідолашна уся тремтіла, плакала та не могла промовити жодного слова. Усі просто проходили повз".

Вікторія почула, що жінка начебто вкрала в супермаркеті дві шоколадки.

Телеведуча сказала, що хоче оплатити цю крадіжку, але охоронець накинувся на неї.

"Почав кричати, що я підтримую крадіжку, звинувачувати в тому, що в мене є чоловік, який мене фінансово утримує, і я вся така "крута". Вимагав, щоб я оплатила йому кошти у 5-кратному розмірі", – пише телеведуча.

Жінка все ж таки оплатила дві шоколадки загальною вартістю 38 гривень. Охоронець забрав придбаний товар та хотів занести на полицю магазину. Однак, тут уже втрутились інші небайдужі люди, і з "надмірною пихатістю та зверхністю він віддав покупку бабусі".

Свідком цієї історії був ще один молодий чоловік з дитиною.

"Ми ще трішки фінансово допомогли жіночці, і я забрала її з супермаркету", – йдеться в дописі.

Пізніше Вікторія таки поспілкувалася із бабусею Катериною. Виявилося, що їй 92 роки.

Бабуся розповіла, що купити шоколад попросила її сусідка, бо він зараз на акції. Вона оплатила свої покупки, а ось про іншу зовсім забула.

"І не важливо, хто правий в цій історії, важливо інше. Невже так важко ввійти в ситуацію, поговорити, вирішити її без сліз та нервів. Ніхто не знає, скільки цій бабусі ще залишилось…і чи історія з шоколадками не могла стати для неї останньою… Невже показувати свою силу та впливовість перед слабшими стало в моді? Невже ці 38 гривень варті сліз цієї маленької щирої бабусі?" – додає Вікторія Поліщук.

Читайте також: Відома луцька гуртівня ПАККО нахабно дурить покупців, проводячи махінації з цінниками (фото)

На Волині чоловік намагався вчинити самогубство та напав на медиків

У Ковелі патрульні вгамували агресивного чоловіка.

"Ми прибули на виклик миттєво і надворі фактично наткнулись на втікача, в якого з руки сочилась кров", – так розповідає про сьогоднішній виклик ковельський патрульний Дмитро.

До поліції зателефонували медики та сусіди, які повідомили, що 21-річний хлопець намагався скоїти самогубство через різання вен. Коли медики почали надавати йому допомогу, той зненацька накинувся на них і став агресивним.

Одразу прибули й патрульні, які вирішили затримати чоловіка за допомогою кайданків, оскільки ніс загрозу собі та іншим.

Уже згодом він відмовився від освідування та подальшого медичного обстеження, разом з тим, стверджував, що вживав наркотики й алкоголь.

"Також перед тим він наніс тілесні ушкодження своїй співмешканці, про що від неї є відповідна заява до поліції. На порушника ми оформили необхідні адміністративні матеріали. У нього вже є цілий "шлейф" порушень, всі матеріали передали для подальшого реагування", – повідомив патрульний.

Читайте також: "Ви залишитесь в моїй пам'яті": у Луцьку жінка намагалась вкоротити собі віку (відео)

На трасі Луцьк – Львів сталась смертельна аварія за участю автобуса (фото)

На автодорозі Луцьк – Львів сталася смертельна аварія. Автобус лівим боком зачепив легковика. Водій авто загинув.

Дорожньо-транспортна пригода сталася в неділю, 13 жовтня, близько 17:00 на автошляху між райцентром Радехів і селищем Вузлове.

Пасажирський автобус на білоруських номерах лівим боком зачепив автомобіль ВАЗ-2109.

Як повідомляють очевидці, від отриманих травм водій легковика помер на місці.

Читайте також: У Луцьку сталась аварія, постраждала жінка

У селі неподалік Луцька згорів Будинок культури (фото)

У селі неподалік Луцька сторалась пожежа − горів Будинок культури.

13 жовтня о 06:40 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу за адресою с. Забороль Луцького району, інформує прес-служба волинських рятувальників.

На місце виклику негайно виїхали рятувальники 1,2-ї та 25 державних пожежно-рятувальних частин м. Луцька. Прибувши на місце події вогнеборці встановили, що горить двоповерхова цегляна будівля будинку культури.

На ліквідацію пожежі відразу подали вогнегасні засоби. Вже о 07:22 пожежу було локалізовано та о 07:30 повністю ліквідовано.

До ліквідації пожежі залучено 8 одиниць спецтехніки та 26 рятувальників.

Наразі причини виникнення пожежі встановлюють фахівці.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook