У Луцьку на автостанції роми влаштували розбірки з компанією молодиків

Читайте також: Волиняни вибороли 4 медалі на Всеукраїнських змаганнях із гирьового спорту

У Луцьку на автостанції №1 сталася бійка між компанією молодиків та представників ромської національності

Близько 15:20 між компанією молодиків, віком 16-18 років та ромами сталася масова бійка просто посеред автостанції, та серед десятків свідків.

Почалася паніка людей та крики про допомогу. В хід йшли скляні пляшки, які кидали в один-одного та робили так звані "розочки".

На Волині розпочали будівництво нової дороги 

На Ковельщині будують дорогу Любитів – Колодяжне, загальною протяжністю 3,3 кілометри.

Варто зазначити, що колись саме тут проходив, так званий "старий шлях", тому це радше не будівництво нової дороги Любитів – Колодяжне, а проведення значних обсягів будівельних робіт по її відновленню.

Аби приступити до грунтово-будівельних робіт, слід було розчистити полотно лісової дороги від кущів, лози та порослі, за що активно взялися мешканці з обох сторін – Любитова і Колодяжного, лісівники, чоловіча частина працівників структурних підрозділів райдержадміністрації та районної ради

Читайте також: На Волині за незаконний продаж риби затримали чоловіка

Фотограф з Луцька просить допомогти його дівчині, яка помирає від раку

Музикант та фотограф весільної агенції "FeelGood Agency", засновник та ініціатор створення луцької "Garage musical alternative school" Володимир Хомич просить допомогидля своєї дівчини Мар'яни Пархом’юк.

"У моєї дівчини виявили рак крові. Зараз я з нею на лікуванні в Мінську.
Не хочу бути попрошайкою і не хочу писати сопливі тексти, яка вона класна і як багато бабла треба. Просто хочу нагадати, що я займаюсь комерційною зйомкою. Буду радий вашим будь-яким замовленням на 2019 рік! А також нагадую, що я продаю свій iMac 27” та два мотоцикли Suzuki Burgman 650 (Сьюзі) та Honda Deauville 650 (Анжелка)!", - написав Володимир у Фейсбук.

На Волині у лісі знайшли 30 ящиків контрабандних сигарет (фото)

12 жвотня прикордонний наряд відділу “Амбуків” (Володимир-Волинський район) Львівського загону під час патрулювання ділянки відповідальності виявив поблизу лінії українсько-польського кордону покинуті 30 ящиків сигарет.

Однак, за результатами перевірочних заходів ознак порушень державного кордону не виявлено. Виявлені сигарети в кількості 15 тисяч пачок різних марок без акцизу доставлено до прикордонного підрозділу.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter

http://p-p.com.ua/news/volynyany-vyboroly-4-medali-na-vseukrainskykh-zmagannyakh-iz-gyrovogo-sportu/