У місті на Волині діти знайшли труп; Помер відомий волинянин; "Я вас додому не запрошувала": мати помічника кандидата у нардепи провела власне розслідування через тітушок, що увірвалися до квартири; У Луцьку немовля висіло на сушці для білизни і зірвалося з 5 поверху − ЗМІ − такими були головні новини Волині та Луцька у суботу, 13 липня.

Читайте також: "Робота на вищому рівні − за ноутбук": як та чим купує виборців на Волині кандидат у нардепи Мартиняк (відео)

У місті на Волині діти знайшли труп (фото 18+)

У місті на Волині діти знайшли тіло мертвої людини.

Сталося це 12 липня у Ковелі.

"Сьогодні в місті Ковелі було знайдено тіло жінки, за адресою провулок Шевченка", − йдеться у дописію

Виявили моторошну знахідку четверо дітей. Згодом вони повідомили про це батькам, які викликали поліцію.

Читайте також: У місті на Волині знайшли труп людини на зупинці громадського транспорту

Помер відомий волинянин (фото)

Відійшов у вічність активний член ОУН-УПА, який народився на Волині. 

Степан Семенюк помер 12 липня.

"Сьогодні вночі тихо при здоров'ї і пам'яті відійшов у вічність 99-річний Степан Семенюк − один із найактивніших членів ОУН і УПА, політв'язень ГУЛАГу, один із керівників Норильського повстання. Його поховають у Польщі, де він проживав. Вічна пам'ять герою", − йдеться у дописі.

Степан Семенюк народився 19 січня 1920 року у волинському селі Гаразджа, яке на той час входило до складу Польщі. Був членом Організації українських націоналістів, військовиком Української повстанської армії, політв'язнем і одним з керівників Норильського повстання. Також був лауреатом премії імені Василя Стуса.

Читайте також: На Волині чоловік вбив доньку АТОвця: вбивця – у психлікарні

"Я вас додому не запрошувала": мати помічника кандидата у нардепи провела власне розслідування через тітушок, що увірвалися до квартири (відео)

На стоянці "Пана Курчака" у Луцьку знайшли автомобіль, на якому до помічника кандидата у народні депутати Владислава Майбороди приїжджали на розбірки тітушки. Як розповів сам Владислав Майборода, бандити увірвалися до нього до квартири і повідомили, що це привіт від нардепа, Сергія Мартиняка. Ось так на Волині проходять вибори до Верховної ради.

Нагадаємо, інцидент стався вранці, 11 липня. П’ятеро невідомих чоловіків, які приїхали на автівці, зареєстрованій на підприємство "Пан Курчак", погрожували помічнику кандидата в народні депутати.

"Вони постукали в двері і сказали, що приїхали щодо роботи, тому мої рідні їм відкрили. Пізніше вони намагалися викликати мене на вулицю "поговорити". Сказали, що від Сергія Мартиняка. Вони заявили, що я нібито залякую людей, аби вони не продавали голоси. Адже скуповувати виборців 20 округу – їхня робота", – розповів Влад Майборода.

Та додав, коли він вийшов з ними на вулицю, то чоловіки намагалися його затягнути в машину та погрожували фізичною розправою. Цьому зашкодили батьки хлопця, які відтягнули від нього невідомих та зчинили галас, який чули сусіди.

Більш детальніше читайте ТУТ.

Читайте також: Кандидат в нардепи від "Слуги народу" Рубльов розповів подробиці нападу на його помічника

У Луцьку немовля висіло на сушці для білизни і зірвалося з 5 поверху − ЗМІ

У Луцьку трапився жахливий інцидент − 9-місячна дитина випала з багатоповерхівки.

Дитина віком 9 місяців випала з п’ятого поверху будівлі гуртожитку, що на вулиці Ніла Хасевича в Луцьку.

На місце події прибула "швидка" та працівники поліції.

Очевидці повідомляють, що дитина висіла на сушці для білизни і зірвалася з неї. Наразі дитину шпиталізували.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook