У Луцьку посеред вулиці знайшли тіло чоловіка (фото 18+), У Луцьку вночі горів автомобіль, Професійний стрілець: другого підозрюваного у перестрілці на луцькій автомийці взято під варту, Як на Волині "бізнесмени" повертають собі контрабандну партію смартфонів на 700 тисяч доларів, Контрабандні смартфони з Волині можуть продавати у 2-х популярних торгових мережах супермаркетів електроніки, Лучанин, дорогою на обід, врятував чоловіка-самогубця, У Любешові нахабно наживаються на школярах: журналіст викрив схему – такими були головні новини Волині у вівторок, 13 листопада.

Читайте також: "Ми можемо взяти тих "кровосісів", – голова Волинської ОДА закликає робити перепис держреєстраторів-"негідників"

У Луцьку вночі горів автомобіль

У Луцьку на вулиці Федорова спалахнув автомобіль.

Пожежа трапилася 13 листопада, близько 03:30.

Про причини загоряння наразі невідомо.

Професійний стрілець: другого підозрюваного у перестрілці на луцькій автомийці взято під варту

Триває розслідування щодо стрілянини на автомийці у Луцьку. Нещодавно взяли під варту одного із 9 підозрюваних, ще одному суд обирав запобіжний захід вчора. 

Тімура Байрамова підозрюють у причетності до перестрілки на луцькій автомийці. Варто зазначити, що Тімур Байрамов – професійний стрілець. Прокуратура подала клопотання для обрання запобіжного заходу – тримання під вартою протягом 60-ти діб.

Проте адвокат підозрюваного наполягав на домашньому арешті, мотивуючи це тим, що у Тімура Байрамова троє неповнолітніх дітей. Підозрюваний не заперечував факту, що в момент скоєння злочину перебував на території автомийки і пообіцяв співпрацювати зі слідством.

За рішенням суду – чоловік буде під вартою 60 діб, тобто до 8 січня. Доки триватиме розслідування, аби Тімур Байрамов не мав змоги вплинути на свідчення очевидців, чи будь яким іншим чином незаконно повпливати на хід слідства.

Як на Волині "бізнесмени" повертають собі контрабандну партію смартфонів на 700 тисяч доларів

Контрабандисти, які перевозили дороговартісну електроніку та смартфони через Волинську митницю, змогли повернути свій нелегально завезений до України товар.

"Волинський апеляційний суд зняв арешт з контрабандної партії 3500 мобільних телефонів на суму 700 000 $, які під виглядом посилок намагався ввезти поштовий оператор "Преміум Пакет".

Це перший крок до повернення контрабандного вантажу перевізнику і надалі одержувачу.

До речі, знаєте що заявляє зараз "Преміум Пакет"? Що при відправці посилок в Україну на складі хтось щось переплутав і замість посилок їм поклали три піддони телефонів.

Читайте також: Через несправне пічне опалення на Волині згорів будинок (фото)

Контрабандні смартфони з Волині можуть продавати у 2-х популярних торгових мережах супермаркетів електроніки

Смартфони, які були незаконно завезені в Україну через митницю у Волинській області, можуть опинитись на прилавках 2-х популярних мереж магазинів електроніки. За інформацією журналіста Євгена Плинського, є велика вірогідність того, що контрабандні телефони потраплять до мережі Алло та Мобілочка.

"Швидше за все, до нового року ці телефони вже знайдуть своїх власників через мережу магазинів Алло і Мобілочка.

Чому через них? Тому що, за моєю інформацією, замовник перекидання цієї партії техніки – компанія Цифротех, а це якраз Алло і Мобілочка", – зазначив журналіст-розслідувач, спеціальний кореспондент 1+1 Плинський.

Лучанин, дорогою на обід, врятував чоловіка-самогубця

Дорогою на обід лучанин врятував людині життя. Події, які розгорнулися на луцькому мосту були схожі на зйомки гостросюжетного фільму. Літній чоловік вирішив звести рахунки з життям, на щастя, спроба виявилась невдалою.

Висота мосту на вулиці Шевченка близько 10 метрів, а температура води у річці Стир ледь сягала 7 градусів за Цельсієм. Чому чоловік вирішив звести рахунки з життям наразі не відомо. На щастя, його жахливим намірам не судилося збутися.

Олексій Абрамчук, рятівник самогубці розповідає, що близько 12:30, проїжджаючи вулицею Шевченка разом з другом та колегами, помітили літнього чоловіка, який стояв по інший бік поручнів мосту.

"Зрозуміли, що він збирається стрибнути. Зупинися, у цей момент коли ми вібігли з машини, він відпустив поручні. Не довго думаючи, я зняв верхній одяг і стрибнув за ним. Витягли його з води, надали першу медичну допомогу. Він відкрив очі після третьої спроби. Керувався тим, що я не міг цього не зробити! Зараз, аналізуючи дану ситуацію, думаю, будь-хто на моєму місці зробив би те саме", − розповідає чоловік.

У Любешові нахабно наживаються на школярах: журналіст викрив схему

Відділ освіти, молоді та спорту Любешівської районної державної адміністрації та Управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради придумали "мудру" схему, як можна заробити на державних закупівлях.

Ці організації в один час оголосили закупівлі на телевізори для навчальних закладів (за матеріалом з відкритих джерел тендерних закупівель із сайту Prozorro).

Як вияснилось, у даних організаціях в тендерних комітетах був один і той самий секретар Лащ Г. і майже на 100% подібна тендерна документація. А технічні вимоги, які були потрібні цим двом організаціям, підпадали на телевізори з операційною системою web O.S., яку розробила, запатентовала і використовує компанія LG.

Представник управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради підтвердив те, що техніка має бути така, як описано в документації і ніяка інша, проте, незважаючи на на все, переможцем стала фірма ПП "Європа схід", техніка якої не відповідає технічним вимогам заявника.

Як припускає журналіст, в хід пішов "відкат" тендерному комітету, який не зможе "прибрати до рук" кошти, якщо закупить якісні телевізори. 

Читайте також: Озброєного лучанина затримали на Рівненщині (фото)

У Луцьку посеред вулиці знайшли тіло чоловіка (фото 18+)

Неподалік будинку на вулиці Шухевича у понеділок, 29 жовтня, по 21 годині виявили тіло чоловіка без ознак життя. 

Під час огляду слідів насильницької смерті у чоловіка не виявлено, при ньому не було документів та особа його не встановлена, 

Прикмети: чоловік, приблизно 50-55 років, зріст 165-170 см, повної тілобудови, волосся чорне, пряме, борода сивого кольору.

Одягнений: куртка чорного кольору, штани темно-синього кольору, спортивні штани сірого кольору.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter