Внаслідок ДТП у селі під Луцьком загинула 9-річна дівчинка, Внаслідок пожежі на Волині загинула жінка, Як за останні роки змінився Луцьк (відео), "Сарай, який повезе людей до Ковеля", – чоловіка обурив потяг, який зустрічає гостей з Білорусі, У місті на Волині п'яний священик-"євробляхар" спричинив ДТП (фото) – такими були головні новини Волині у п'ятницю, 14 грудня. 

Читайте також: Як змінюються прибудинкові території у Луцьку (відео)

Внаслідок пожежі на Волині загинула жінка

У селі Навіз Рожищенського району 8 грудня близько 6 години ранку загорівся дерев’яний житловий будинок. У пожежі загинула пенсіонерка.

Вогонь ліквідували співробітники 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Рожища та працівники місцевої пожежної команди. Під час гасіння виявлено тіло 88-річної жінки, власниці будинку.

Як за останні роки змінився Луцьк (відео)

Луцьк розвивається, стає сучаснішим, комфортнішим та охайнішим.

Покращується інфраструктура, розбудовуються райони – презентували відеоролик, на якому відтворено лише невеличну частину цих змін.

Відео опублікував на своїй сторінці радник Луцького міського голови Ігор Поліщук. 

"Сарай, який повезе людей до Ковеля", – чоловіка обурив потяг, який зустрічає гостей з Білорусі

Потяг, який вирушає до Ковеля з прикордонної станції Заболоття, перебуває у жахливому стані.

"Укрзалізниця вважає людей худобою.Ось такі "поїзда" зустрічають гостей з Білорусі на прикордонній станції Заболоття. Прогнилі підлоги (через дірку видно колеса і рейки), розбиті вікна, мох, цвіль, немає опалення, обшарпані сидіння - ганьба, яка вбиває волинян", – обурюється автор.

У місті на Волині п'яний священик-"євробляхар" спричинив ДТП (фото)

У місті на Волині трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі військового та місцевого священика, який був з явними ознаками алкогольного сп'яніння.

"Вечір 13.12.2018 року. Їду я по вул. Ковельській до магазину "Автодоктор". На перехресті вулиць Ковельської і Кн. Ольги бачу ДТП. На дорозі лежать обломки автомобілів.Приторможую, дивлюсь чи немає людських рештків, чи всі цілі. Здається, ніби всі цілі", – йдеться в дописі.

Читайте також: На "Волиньторф" влада направила перевірку з Держпраці

Внаслідок ДТП у селі під Луцьком загинула 9-річна дівчинка

У селі Піддубці Луцького району на пішохідному переході авто на смерть збило дівчинку.

Як повідомив завідувач центральної оперативної диспетчерської Андрій Абрамов, дитина отримала несумісні з життям травми, медики констатували смерть на місці аварії.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter