У Луцьку замінували завод "Мотор" – поліція перевіряє інформацію, У Луцьку у під'їзді багатоповерхівки з невідомих причин помер чоловік (фото), На Камінь-Каширщині п'яний водій "Lanos" збив 15-річного хлопця, У гральному закладі Луцька помер чоловік – такими були головні новини Волині у вівторок, 14 травня.

Читайте також: Замінування заводу "Мотор" у Луцьку: поліція повідомила деталі

У Луцьку у під'їзді багатоповерхівки з невідомих причин помер чоловік (фото)

У Луцьку у під'їзді багатоповерхівки, що на вулиці Грабовського, 10, з невідомих причин помер чоловік.

Зі слів свідків, чоловіку на вигляд близько 60-ти років. Згідно з попередньою інформацією, він вийшов з квартири. Ймовірно йому стало погано, і він впав. Про це свідчить характер положення тіла – рукою він тримався за перила. Чоловік впав та отримав травму голови. У нього розсічена частина обличчя, поблизу – сліди крові.

На Камінь-Каширщині п'яний водій "Lanos" збив 15-річного хлопця

13 травня, в селі Боровне Камінь-Каширського району автомобіль "Deo Lanos" збив пішохода. Потерпілого госпіталізували. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху поліція розпочала кримінальне провадження, повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько другої години ночі. Автомобіль "Deo Lanos" під керуванням 25-річного жителя району наїхав на 15-річного місцевого жителя. Пішохід рухався в попутному напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди неповнолітній отримав тілесні ушкодження.

Читайте також: У Ковелі дитина випала з вікна 4-го поверху і перебуває в реанімації

У гральному закладі Луцька помер чоловік

У Луцьку на проспекті Перемоги у гральному закладі "СпортЛото" з невідомих причин помер чоловік.

Чоловік було 42 роки і він з Горохівського району. Йому раптово стало зле.

Реанімаційні заходи не допомогли – чоловік помер.

У Луцьку замінували завод "Мотор" – поліція перевіряє інформацію

У Луцьку 14 травня невідома особа повідомила про замінування заводу "Мотор". Інформацію підтвердили у секторі комунікації Національної поліції.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook