На Волині чоловік застрелив власну тещу; Друзі зниклого посадовця Луцькради заплутались у своїх свідченнях, – дружина; У Луцьку зловмисники за 300$ в день незаконно стежили за людьми під час зустрічей та пересування містом; Розшукують 24-річного волинянина, який зник на заробітках у Києві; Волинянка з дитиною ледве не потрапили під колеса авто − такими були головні новини Волині та Луцька у вівторок, 15 жовтня.

Читайте також: У Луцьку на проспекті − потрійна аварія (фото)

На Волині чоловік застрелив власну тещу (відео)

У селі на Волині лісівник застрелив свою тещу.

Трагедія сталася у селі Хопнів Ківерцівського району. Старенькій було 78 років. 

Ця трагедія сколихнуло село Хопнів. Тут місцевий мешканець, який працює у лісовому господарстві, з пневматичної зброї застрелив тещу.

Селяни кажуть − випадково і відгукуються про чоловіка, як про добру та порядну людину.

Зазначають, що теща жила в сусідньому селі.

Читайте також: На Волині школярка повісилась через нерозділене кохання

Друзі зниклого посадовця Луцькради заплутались у своїх свідченнях, – дружина

Чоловіки, що були разом на човні з Олексієм Веремійчиком на риболовлі на озері Люб'язь в Любешівському районі дали різні покази слідчим, і не сприяють пошукам. 

Про це повідомила дружина Олексія Анна Веремійчик.

Нагадаємо, Олексій Веремійчик – директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради, зник в суботу, 12 жовтня, на озері Люб'язь, в Любешівському районі.

"Дуже прошу відповідні органи, слідчих, які керують пошуком Олексія Веремійчика звернути увагу на неузгоджені покази трьох людей, які були з моїм чоловіком в човні, і які жодним чином не сприяють пошукам зниклого.

Не можу зрозуміти, чому основні свідки можуть лікувати по лікарнях біль у горлі, охолодження в той час, як ми шукаємо безвісти зниклу людину, чи триває слідство і чому їх немає з нами весь цей час. Чому і хто затягує цей процес? Особливо в той час, коли людина ще може бути живою?", – написала Анна Веремійчик у фейсбуці.

Дружина Олексія повідомила імена чоловіків (Олександр Грановський
Сергій Омелянчук, Іван Дишко)
, які були разом з її чоловіком у човні. Їх трьох врятували, Олексій безвісти зник, пошуки тривають четвертий день.

Читайте також:  До пошуків зниклого на озері посадовця Луцькради, долучилися львівські кінологи

У Луцьку зловмисники за 300$ в день незаконно стежили за людьми під час зустрічей та пересування містом

У Луцьку група осіб з Волинської та Київської областей, діючи за попередньою змовою, збирають і використовують конфіденційну інформацію про жителів міста Луцьк, шляхом візуального спостереження за ними, їх прихованого фотографування та відеозйомки під час пересування містом та під час зустрічей.

Вартість надання вказаними особами послуг візуального спостереження складає 300 доларів США за день, 40 доларів США за годину, вартість мінімального замовлення 150 доларів США.

Під час обшуків були виявлені та вилучені спецпристрої, ноутбук та мобільні телефони, фактичні дані на яких підтверджують незаконну діяльність у сфері збирання, зберігання та використання конфіденційної інформації щодо жителів міста Луцьк, шляхом візуального спостереження за особами, їх прихованого фотографування та відеозйомки під час пересування по місту та в ході проведення ними зустрічей, у тому числі із застосуванням спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації.

Про офіційні підозри у справі поки не повідомлялося. 

Читайте також: Шпигун на Волині 15 років "зливав" інформацію білорусам

Розшукують 24-річного волинянина, який зник на заробітках у Києві

У Києві на заробітках зник 24-річний хлопець із села Скулин Ковельського району Марковський Петро ВікторовичПро це повідомила сестра зниклого Наталія Кубах.

Зі слів жінки, її брат був на заробітках у Києві з червня. Кожного дня, як розповідає Наталія, вона підримувала з ним контакт, але 21 вересня увечері зв'язок обірвався.

Зниклий народився 31 серпня 1998 року. Особлива прикмета - обрізані пальці на правій руці, лишився лише великий.

Читайте також: У поліції повідомили деталі зникнення посадовця Луцькради

Волинянка з дитиною ледве не потрапили під колеса авто

Волинянка з дворічною дитиною майже опинилась під колесами автомобіля.

Про інцидент розповіла Тетяна Демчур.

За її словами, вони переходили дорогу на пішохідному переході, один автомобіль зупинився, щоб пропустити пішоходів, тим часом це авто наздогнала інша машина, яка мчалась на великій швидкості, і ледве не збила людей.

"Ми встигли відскочити назад. За секунду машина була на тому місці, де ми стояли. В результаті три понівечені машини...Куди ж ви спішите?", – йдеться у дописі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook