Лише декілька днів тому повідомлялось, що взяли під варту двох із 9-ти підозрюваних у стрілянині на луцькій автомийці. У середу, 14 листопада, у Луцькому міськрайонному суді Волинської області обирали запобіжний захід третьому підозрюваному.

Читайте також: Волинський воїн АТО бореться зі страшною хворобою, потрібна допомога

На Волині автомобіль на швидкості збив двох студенток. 44-річний житель міста Староконстянтинівка Хмельницької області, керуючи автомобілем "CHRYSLER Voyager", не вибрав безпечної швидкості руху і здійснив наїзд на дівчат, які переходили дорогу на пішохідному переході.

Читайте також: Поблизу Луцька "жигулі" збив двох п'яних молодиків

Волинська митниця, яка є однією з найбільш корумпованих в Україні, залишилась без керівника на 2 тижні. Вся система управління відомством, по суті, паралізована. Все це через відхід Євгена Шелігацького у відпустку.

Читайте також: "Соромно!": Влада Ківерців вразила байдужістю до прагнень та інтересів молоді

У Луцьку мешканці багатоповерхівки обгородили прибудинкову територію парканом. Мало того, встановили автоматизовану систему і підписали: приватна власність. Усе б нічого, ось тільки люди, які не живуть у цьому будинку стали скаржитися, що через таке свавілля не можуть вільно пересуватися у цьому місці, а діти, які навчаються у ліцеї, що поруч з будинком, втрапити на навчання.

Читайте також: Затримали четвертого підозрюваного у перестрілці на луцькій автомийці

ПАТ "Волинське обласне підприємство автобусних станцій" виплатило понад 180 тисяч гривень відповідно до рішення суду підприємцю Юрію Геруну, якого раніше звинувачувало в рейдерському захопленні автостанції у Луцьку.

Читайте також: У Луцьку елітний джип врізався в автомобіль нацгвардійців (фото)

За попередньою інформацією Володимир-Волинського відділення поліції ГУНП у Волинській області, 15 листопада 2018 року у м. Володимир-Волинський, було виявлено тіло невідомого громадянина України, в речах якого знаходився військовий квиток на ім’я військовослужбовця військової частини А2892.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter