Мліли люди, падали стяги, сутички та "особливі" шанувальники: що сталося під час приїзду Порошенка у Ковель; У Луцьку автівка "вискочила" на відбійник; Лучани масово скаржаться на "Волиньобленерго"; У селі на Волині потонув рибалка; Підозрюваний у жорстокому вбивстві лучанина "перевів стрілки" на свого товариша − такими були головні новини Волині та Луцька 16 березня.

Читайте також: Надувні, намальовані та живі "Свинарчуки": який подарунок волиняни приготували Порошенку (відео)

Мліли люди, падали стяги, сутички та "особливі" шанувальники: що сталося під час приїзду Порошенка у Ковель

Приїзд Порошенка у Ковель – перед гарантом падали жовто-блакитні стяги та мліли люди. Охорона воювала з пенсіонерами та з журналістами. Людей розганяли від сцени, а майдан в центрі міста оголосили "режимним" об’єктом, на який можуть зайти тільки запрошені. Запрошених звозили сотнями. А на людей, які принесли плакати проти Порошенка напали тітушки та СБУшники. Плакати порвали, а тих хто їх тримав шарпали та погрожували їм. І хоча перед політичним виступом Порошенка публіку підігрівав легендарний гурт "Плач Єремії", настрої людей це мало згладило.

Громадян, яких просто серед білого дня охорона розганяла від сцени тому, що майдан загородили і оголосили "режимним" об’єктом. Чому не можна стояти серед вулиці і коли Україна перетворилася у режимну президентську зону?

Центр Ковеля перекритий звідусіль, сюди не проїхати і не пройти. На кожному провулочку правоохоронці, СБУшники. І це о 10-й ранку, ще задовго до приїзду Порошенка.

Більш детальніше читайте ТУТ.

Читайте також: Лучанин "купив" у шахраїв дизельне паливо на 10 тисяч гривень

У Луцьку автівка "вискочила" на відбійник

У Луцьку трапилась дорожньо-транспортна пригода.

Інцидент трапився 16 березня, близько 10 години, на вулиці Данила Галицького поблизу спорткомплексу "Динамо".

За інформацією очевидців пригоди, водій автомобіля Mercedes не впорався з керування транспортного засобу та "вискочив" на відбійник.

Інформацієї про потерпілих наразі нема.

На місці події працює патрульна поліція.

Читайте також: На Волині півторамісячне немовля отруїлось невідомим газом

Лучани масово скаржаться на "Волиньобленерго"

Лучани масово скаржаться на відсутність світла в домівках. Майже 80% кабельних ліній електромереж у Луцьку потрібно замінити.

В період з 25 лютого по 10 березня до Луцької міської ради надійшло 880 телефонних звернень, та найбільша кількість дзвінків, а це майже дві сотні, стосувалось відсутності електроенергії в житлових будинках та квартирах міста.

Лучани скаржаться – не можуть додзвонитися до "Волиньобленерго", тож звертаються прямо до міської влади.

Директор Луцької міської філії "Волиньобленерго" Роман Рожило каже, що це все через те, що у підприємстві працює новий колл-центр. 

"Є нарікання, що тяжко додзвонитися… і треба три хвилини чекати. Я перевіряв…включається оператор", − розповів Роман Рожило, директор Луцької міської філії "Волиньобленерго".

Проблеми з поданням електроенергії у Луцьку, очевидно, через старі кабельні лінії. Адже, більшість з них, потребують заміни.

Читайте також: Волинянин, якого тяжко травмували за кордоном, потребує допомоги

У селі на Волині потонув рибалка

У селі Колодеже Горохівського району Волинської області сталась трагедія. Потонув молодий чоловік.

В селі Колодеже у ставку втопився 40-річний чоловік.

Трагічний інцидент трапився 16 березня зранку.

Як повідомляють місцеві мешканці, чоловік, 1978 року народження, пішов закидати сітку на рибу, та коли виходив зі ставку, його затягнуло під воду. Через декілька хвилин тіло чоловіка сплило, що і побачили місцеві.

Напередодні ввечері, жінка та дитина загиблого просили його не йти, ніби відчували біду.

Ймовірно, трагедія трапилась через сильні пориви вітру.

Читайте також: На Волині затримали чеченця, причетного до терористичної діяльності (фото, відео)

Підозрюваний у жорстокому вбивстві лучанина "перевів стрілки" на свого товариша

У Луцькому міськрайонному суді відбулося чергове слухання у справі вбивства 24-річного лучанина Павла Попова, якого зарізали на вулиці Карпенка-Карого в Луцьку 11 серпня 2017 року. Убили через те, що він зробив зауваження трьом п’яним чоловікам і жінці, аби вони не йшли по дорозі.

Нагадаємо, 11 серпня 2017 року у Луцьку на вулиці Карпенка-Карого троє чоловіків завдали ножових поранень 24-річному лучанину Павлу Попову. Хлопець помер у лікарні. Згодом виявилось, що нападниками були тричі раніше засуджений 43-річний уродженець села Цегів Горохівського району Олександр Гетьман та його молодші знайомі Дмитро Зуболь і Дмитро Косов.

Чоловіки, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, почали бити перехожого, який зробив зауваження щодо їхньої поведінки. Під час побиття один із них завдав Павлу Попову удар ножем у спину, який став причиною смерті постраждалого. Спочатку провину взяв на себе Олександр Гетьман.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook