На Волині в озері Люб'язь знайшли тіло Олексія Веремійчика; У селищі на Волині вбили чоловіка; Жорстоке вбивство молодої дівчини на Волині: чоловіка засудили до довічного, але апеляція рішення скасувала; Повідомили, коли розпочнеться опалюваний сезон у Луцьку; Неподалік Луцька зіткнулись три автівки, постраждала маленька дитина; Дівчина у важкому стані: 18-річній студентці, яку збила вантажівка у Луцьку, потрібна допомога; Передчасно пішла з життя очільниця волинського ліцею такими були головні новини Волині та Луцька у середу, 16 жовтня.

Читайте також: У Луцьку знесуть незаконно встановлений стихійний ринок у центрі міста

На Волині в озері Люб'язь знайшли тіло Олексія Веремійчика

Знайшли тіло директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика. 

Нагадаємо, чоловік разом з друзями був на рибалці на озері Любязь у Любешівському районі. 12 жовтня був сильний вітер, через що човен перекинувся, трьох людей врятували, а Олексія шукали п'ять днів.

До пошуків залучали і рятувальників, і поліцію, і місцевих мешканців. Допомагали також кінологи та спеціалісти з ехолотом. У пошуках Олексія задіяли й гелікоптер.

Тіло знайшли приблизно в тому ж місці, де і перекинувся човен із рибалками. Усі ці дні там проводили активні пошуки, проте вони були безрезультатними.

Повідомили, коли розпочнеться опалюваний сезон у Луцьку

Попри повну готовність державного комунального підприємства "Луцьктепло" до початку опалювального сезону, останній розпочнеться дещо із запізненням. Причина – складна фінансова ситуація на підприємстві.

Про це під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 16 жовтня, повідомив очільник ДКП "Луцьктепло" Іван Скорупський.

З його слів, підприємство розпочало підготовку до опалювального сезону з першого дня закінчення попереднього: "Всі об’єкти готові, окрім тих, де нове обладнання проходить етап налагодження. Однак, протягом декількох днів все буде готовим на 100%", − зазначив Іван Скорупський.

Неподалік Луцька зіткнулись три автівки, постраждала маленька дитина (фото)

Вранці 15 жовтня по 9 годині на автодорозі в селі Забороль Луцького району автомобіль "Volkswagen Golf"під керуванням 34-річного жителя цього ж району зіткнувся з попутним "Audi 100», який зупинився перед пішохідним переходом. За його кермом перебував 46-річний житель Горохівського району, інформує поліція Волині.

Внаслідок ДТП автомобіль "Audi 100"в’їхав у зустрічний автомобіль "Mazda CX-7"під керуванням 58-річного жителя Локачинського району.

У результаті ДТП 6-річна пасажирка "Mazda CX"отримала тілесні ушкодження, однак не госпіталізувалася.

Читайте також: На Волині у пожежі згорів 42-річний чоловік

У селищі на Волині вбили чоловіка

15 жовтня до чергової частини Ківерцівського відділу поліції звернувся 20-річний житель селища Цумань. Він повідомив, що у будинку свого знайомого він виявив мертвим 39-річного жителя цього ж селища. На тілі чоловіка були видимі ознаки насильницької смерті.

На місце пригоди  виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Ківерцівського відділу поліції. Правоохоронці встановили, що напередодні під час конфлікту, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, постраждалого побив раніше судимий 42-річний місцевий житель. Від отриманих травм волинянин помер.

Жорстоке вбивство молодої дівчини на Волині: чоловіка засудили до довічного, але апеляція рішення скасувала (відео)

Досі не поставлена крапка − у справі про жорстоке вбивство 21-річної дівчини у місті Ковелі. Звинувачуваного у вбивстві чоловіка засудили до довічного ув'язнення, проте апеляція таке рішення скасувала.

Не згідний з довічним ув'язненням 34-річний Іван просить суд переглянути справу про умисне вбивство дівчини. 

Нагадаємо, 4 роки тому у Ковелі поруч з лісосмугою знайшли тіло молодої дівчини. Вона займалась продажем одягу через інтернет. 

Дівчина у важкому стані: 18-річній студентці, яку збила вантажівка у Луцьку, потрібна допомога

Студентка педколеджу, 18-річна Анастасія, яку 15 жовтня на вулиці Ковельській у Луцьку збив автомобіль ГАЗ 3370, перебуває у лікарні.

Як повідомив завідувач центральної оперативної диспетчерської служби Волинського обласного центру медичної допомоги Андрій Абрамов, дівчину госпіталізували у вкрай важкому стані.

У неї – закрита черепно-мозкова травма, переломи ключиці та стегнової кістки. На операції потрібна значні кошти. Близькі дівчини просять про допомогу.

Читайте також: На Волині знайшли рештки тіл 33 солдатів

Передчасно пішла з життя очільниця волинського ліцею

Померла директор ліцею у селі Поворськ Ковельського району Демчук Наталія Борисівна. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила начальниця відділу з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Ковельської РДА Олена Олексюк.

"Здається це було недавно. Звичайний робочий візит у школу, а нині це опорний освітній заклад у статусі "ліцей" села Поворськ. У фойє навчального закладу нас зустрічала директор школи – Наталія Борисівна. Я добре пам’ятаю, як про себе подумала: "яка гарна жінка, у повному розумінні цього слова: красива, розумна, сильна, вольова". А згодом, за певний період часу, я побачила її, звісно, такою ж красивою, але надто стомленою підступною і, на жаль, не виліковною, хворобою", - йдеться в дописі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook