У місті на Волині перший храм перейшов із УПЦ МП до ПЦУ, Онкохвора мама з Волині, яка 5 років боролася із смертельною хворобою, померла, У Луцьку розшукують жінку, яка вкрала 2500 доларів в пацієнта лікарні, які він тримав на операцію (фото), У центрі Луцька перекриють вулицю майже на рік, Тричі вистрілив з пістолета та перерізав горло: у Луцьку засудили рівненчанина, який намагався розправитись зі своєю дівчиною (відео) – такими були головні новини Волині у суботу, 16 лютого.

Читайте також: У Луцьку сталася пожежа, – ЗМІ

Онкохвора мама з Волині, яка 5 років боролася із смертельною хворобою, померла

Волинянка Ліна Савченко, яка мешкала у селі Шклинь Горохівського району з 2014 року боролася зі страшною хворобою – раком грудей, померла. 

Неодноразово усі волинські ЗМІ публікували інформацію про жінку та її страшну хворобу і разом з усіма небайдужими людьми допомагали Ліні одужати.

Проте 15 лютого хвороба все таки перемогла і жінка померла, повідомили у Фейсбуці рідні та друзі Ліни.

За ці роки вона пройшла 23 хіміотерапії, 3 радіології, гормонотерапію та перенесла 2 складних операції. І коли здавалося, що проблему вдалося подолати – стався рецидив, який вразив кістки, легені та печінку.

У Луцьку розшукують жінку, яка вкрала 2500 доларів в пацієнта лікарні, які він тримав на операцію (фото)

У Луцьку розшукують жінку, яка вкрала велику суму коштів у пацієнта обласної лікарні.

"Допоможіть будь ласка встановити жінку. Вона викрала грошові кошти в сумі 2500 доларів, в пацієнта обласної лікарні, які він тримав для операції", – йдеться в дописі.

У центрі Луцька перекриють вулицю майже на рік

У Луцьку майже на рік обмежать рух транспорту на вулиці Кафедральній.

Так, у зв'язку із проведенням будівельних робіт на вул. Кафедральній, 13, з 18 лютого по 23 грудня 2019 року, обмежать рух транспорту на ділянці від вулиці Братковського до вулиці Драгоманова.

Зазначається, що виконавцем будівельних робіт є ТзОВ "Житлобуд-2".

Читайте також: У Луцьку на "Варшавці" побилися продавчиня та покупець через зіпсовану рибу, – ЗМІ

Тричі вистрілив з пістолета та перерізав горло: у Луцьку засудили рівненчанина, який намагався розправитись зі своєю дівчиною (відео)

В апеляційному суді Волинської області Олександр Мандигра оскаржував вирок Рівненського міського суду, який призначив йому 12-ть років позбавлення волі.

21-річна Мирослава Новачок продавчиня магазину в селі Бармаки Рівненської області, яка завела роман із тим самим Мандигрою. Зрештою в ту ж ніч він на своєму авто вивіз дівчину в поле, де тричі вистрілив у неї з пістолета, а потім перерізав горло. Дівчина дивом вижила, а лікарі тиждень боролися за її життя. 

Після 2 років судової тяганини звинуваченого засудили до 12 років в'язниці. Під час проведення слідчих дій на сидінні його машини знайшли краплі крові, однак Мандигра до останнього переконував, що ні в чому не винен. Каже, що його підставили правоохоронці. 

У місті на Волині перший храм перейшов із УПЦ МП до ПЦУ

У Володимирі-Волинському громада лікарняного храму преподобного Агапіта Печерського разом з настоятелем перейшла до ПЦУ. Завтра там проведуть перше богослужіння після переходу – настоятель очікує провокацій з боку Московського патріархату.   

Це перша парафія у княжому місті, яка вийшла з Московського патріархату.

Настоятель храму отець Микола Рижук розповідає, що ще на Водохреще люди висловили думку перейти до ПЦУ. Він уже має указ про прийняття у Православну Церкву України.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook