На Волині російський депутат-ФСБшник влаштував бізнес на держкордоні

Читайте також: На Волині автомобіль збив мотоцикліста

Фірма депутати Держдуми Росії Олександра Бабакова отримала 11 гектарів землі у прикордонній зоні Волинської області поблизу пункту пропуску "Ягодин". Оренда розрахована на 50 років. Наразі фірма російського олігарха, яка співпрацювала з ФСБ, вже розпочала будівництво приватного митного терміналу, на якому буде пропускати вантажівки, відбираючи чималі гроші в України.

На приватному кордоні для водіїв фур облаштовують комфортний готель, де вони зможуть відпочити від дороги. Також там буде якісне дорожнє покриття, паркомати. Однак за красивою картинкою нового терміналу ховається реальна загроза не лише економіці України, але й її безпеці та цілісності.

У Луцьку "ходить" нова шахрайська схема на мільйони гривень

Нову шахрайську схему, по-іншому ніяк це не назвеш, відчують на собі жителі обласного центру Волині.

Сьогодні у багатьох скриньках лучани знайдуть лист, в якому зазначено персональний секретний код. Стерши його та звірившись із виграшним кодом акції "Я Щасливчик!", не один мешканець зрадіє та зателефонує за вказаним номером. Як з’ясувалося, у всіх код однаковісінький

Загалом, конверт являє собою складений втричі аркуш паперу. При розгортанні читачеві поступово відкриваються привабливі перспективи.

Читайте також: Президент призначив нового суддю на Волинь

Підприємиця з Луцька боргує за опалення понад 1 мільйон гривень

Директор ДКП "Луцьктепло" Валентина Малютіна заявила, що місцева підприємиця Наталія Кушнір боргує за опалення 1 мільйон 100 тисяч гривень.

За її словами, ніякі адміністративні акти складені на підприємицю жодного результату не дають.

На Волині горить більше 50 гектарів торфовищ, які ОДА не дала розробляти підприємству 

Більше 50 гектарів торфовищ у Маневицькому районі горять вже декілька днів,отруюючи повітря та знищуючи природу. Це – землі запасу, які не дозволили розробляти підприємству "Волиньторф". Тепер же паливо, яке могло обігрівати школи та дитсадочки, гріє лише небо та наражає на небезпеку людей.

Біля села Серхів Маневицького району вже декілька днів палають торфовища. Місцевий житель Леонід Мусійчук розповів, що територія горить ще з суботи, 13 жовтня.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter