На Волині зник військовослужбовець з частини зі зброєю.

Відомо, що зі зброєю самовільно залишив місце несення служби військовослужбовець строкової служби військової частини Григоренко Артем Станіславович.

Читайте також: У Луцьку дві автівки не поділили дорогу (фото, відео)

Звільнити під домашній арешт. Обвинуваченому у смертельній ДТП Геннадію Єпіфановичу продовжили запобіжний захід.

Читайте також: Помер дисидент з Волині Валентин Мороз, який 13 років відбув у таборах

У Луцькій міській раді оприлюднили графік припинення подачі гарячої води в міжопалювальний період 2019 року у зв’язку з профілактичним ремонтом теплових мереж.

Читайте також: Мера Ковеля і секретаря міськради впіймали на брехні

Виборчі пристрасті напередодні другого туру досягли апогею – брудні фейки від влади, публічні звинувачення та спроби дискредитувати опонента дивують рівнем цинізму, а кандидат-аутсайдер, здається, втратив відчуття реальності. Фури, кокаїн, аналізи, образи без цензури і ряд брудних месседжів його штабу приголомшили мільйони українців.

В ЗМІ уже неодноразово писали про системне поширення "чорнухи" проти кандидата на пост Президента України Володимира Зеленського, але це не завадило йому перемогти у першому турі виборів.

Розуміючи кінець ери Петра Порошенка, найняті ним чорні політтехнологи обливають безумовного фаворита ріками бруду. Чинний Президент не опритомнів ні від реакції суспільства на відеоролики в Інтернеті, на якому Зеленського збиває вантажівка, ні безглуздих звинувачень у наркозалежності, ні жартів його свити відносно пожежі у Парижі і позиції посла Франції в Україні на це.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook