У Луцьку тіло жінки пролежало два дні в сараї; Лучанина, який підроблює документи розшукує поліція; На Волині фермер напав на чоловіка із зброєю; У Луцьку збили пішохода: чоловік у реанімації; У Луцьку через ДТП на Ковельській утворився величезний затор − такими були головні новини Волині 17 липня.

Читайте також: Ґвалтівник дитини та два злодії втекли з колонії в Одесі

У Луцьку тіло жінки пролежало два дні в сараї

У Луцьку знайшли тіло жінки, яке пролежало у занедбаному хліві аж два дні. Як відомо, за організацію поховання взялися журналісти. Жінка разом з хворим сином та донькою проживала у сараї на вулиці Караїмській. Історія цих безхатьків незвичайна. Це не алкоголіки і не наркомани. Сама Людмила Харчук все життя пропрацювала педагогом, а її донька має вищу освіту.

"На дворі 25 градусів тепла. А в цьому хлівчику вже другий день лежить тіло 75-річної Людмили Харчук. Тут у цих просто неймовірно жахливих умовах проживала колишній педагог разом з хворим сином та дочкою. Історію цієї сім'ї у пресі розповідали неодноразово. Кілька років тому їх цинічно викинули на вулицю працівники профтехосвітнього училища №6, в гуртожитку якого ця родина жила 30 років.

Жінка працювала вихователем у цьому ПТУ. А коли за станом здоров’я та за сімейними обставинами звільнилася, сім'ї запропонували залишити двохкімнатне житло. А щоб було зручніше усіх жителів запроторили до психушки і поки мешканців не було в дома, заочно виселили.

Читайте також: Біля берегів українського курорту пронісся величезний смерч (відео)

Лучанина, який підроблює документи розшукує поліція

36-річного лучанина Шваліковского Андрія Миколайовича розшукує поліція за шахрайство.

Зазначається, що чоловік у складі організованої групи шахрайськими діями, підробляючи нотаріальні довіреності, договору купівлі-продажу, технічні паспорти, номерні знаки, ключі, заволодіває транспортними засобами.

На даний момент Шваліковскій Андрій Миколайович перевіряється на причетність до інших тяжких злочинів на території України та країн ЄС.

Читайте також: Винник став заступником голови Генштабу Канади

На Волині фермер напав на чоловіка із зброєю

Мешканець села Воля-Любитівська, очільник одного з фермерських господарств, що у Ковельському районі,  під час конфлікту вдарив прикладом пневматичної гвинтівки чоловіка.

Як відомо, потерпілий є мешканцем того ж села.

Чоловіка зловмисник вдарив не один раз. Трохи пізніше він зайшов на подвір’я потерпілого та вдарив його ще раз – у голову.

Сталося це 7 квітня поточного року. Згідно з висновком експертів, чоловік отримав травми середньої важкості, це рани обличчя та голови. За фактом злочину було відкрито кримінальне провадження. Порушення передбачене ч.2 ст.125 Кримінального Кодексу України. Чоловіку загрожує штраф, громадські роботи або виправні роботи.

Читайте також: Життя мажорки: дочка Добкіна похизувалася розкішним відпочинком (фото)

У Луцьку збили пішохода: чоловік у реанімації

У Луцьку збили чоловіка на перехресті вулиць Задворець та Карпенка-Карого. Як відомо, потерпілий перебуває у лікарні з відкритою черепно-мозковою травмою.

Аварія трапилась у вівторок, 17-го липня близько 11:00. Про це на місці події розповіла патрульна поліцейська Юлія Рабчевська.

Водійка Рено збила чоловіка на пішохідному переході. Жінка повертала з вулиці Задворецької на Карпенка-Карого. Швидкість руху на той час була невелика – 30 км\ год.

І пішохід, і водій були тверезими. Потерпілого госпіталізували, адже у нього відкрита черепно-мозкова травма. 

Читайте також: Склали рейтинг грамотності українських топ-політиків

У Луцьку через ДТП на Ковельській утворився величезний затор (фото)

У Луцьку по вулиці Ковельській трапилася аварія за участі "Мерседеса" та "Фольксвагена", внаслідок чого перекрито 3 смуги дороги.

Станом на 12:10 на місце ДТП прибули патрульні.

Зі слів очевидців водій "Мерседеса" не надав перевагу в русі "Фольксваген" внаслідок чого і трапилося зіткнення.

У авто значні механічні пошкодження передніх частин авто.

Також повідомляється про значне ускладнення руху на цій ділянці дороги.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter