Контрабанду через Волинську митницю перевозять у меблях, Колишня працівниця Пащенка розповіла про "скотське" ставлення на "12 каналі", Кругообіг прокурорів у природі: Киричук знову головний на Волині, Президент призначив голову Любомльської РДА, Колишній куратор сепаратистського руху Медведчука став чиновником Волинської ОДА – такими були головні новини Волині у понеділок, 18 червня.

Читайте також: У волинському дитсадочку оновили матеріально-технічну базу завдяки фонду Ігоря Палиці "Тільки разом"

Колишня працівниця Пащенка розповіла про "скотське" ставлення на "12 каналі"

Жінка, якій зателефонували з "12 каналу" Володимира Пащенка та запропонували роботу, а також гідну заробітну плату, залишилась без нічого.

"Щира пані розповіла про умови праці:"Ви будєтє падбірать пєрсанал,на врємя ми с вамі "падпішем цивільна-трудавой дагавор,ви папробуєтє,вас всєму абучят і абяснят". Добре,умови мені підійшли,заробітна плата,яку обіцяли теж. Я погодилась. Далі стало цікавіше. Ніхто нічого не допоміг, не пояснив,всі лише вітались,окремі особи "через зуби". Але мене таким не візьмеш і не налякаєш. Коли в кабінет приходили за порадою я чула від наших добрих українок фразу: "Інформація-це гроші. Плати і ми покажем,розкажем". Це говорилось до колег! Працівників,з якими пліч-о-пліч ви будуєте країну,установу, врешті-решт відносини. Людські відносини", – йдеться у дописі.

Кругообіг прокурорів у природі: Киричук знову головний на Волині

Максим Киричук, який раніше був звільнений з посади прокурора області та призначений заступником, тепер знову займає посаду обласного прокурора.

Генеральний прокурор Юрій Луценкозвільнив Максима Киричука з посади заступника прокурора Волинської області та знову призначив його прокурором області.

Киричука було звільнено з посади заступника прокурора області та призначено на посаду прокурора області відповідно до рекомендації Ради прокурорів.

Читайте також: Негода повалила ялинки поблизу луцького РАЦСу

Президент призначив голову Любомльської РДА

Президент України Петро Порошенко призначив Олександа Устименка головою Любомльської районної державної адміністрації.

Так, новопризначений голова приступить до виконання своїх обов’язків з 19 червня.

Зазначається, що посадовець перебуватиме на тримісячному випробувальному терміні та оплатою праці відповідно до законодавства.

Колишній куратор сепаратистського руху Медведчука став чиновником Волинської ОДА

У Волинській обласній державній адміністрації з'явився новий керуючий справами. Ним став Богдан Гончарук. Посаду керівника апарату ОДА він займає з 12 червня. До цього він певний час був радником губернатора Олександра Савченка.

Свого часу Богдан Гончарук впродовж кількох років був помічником покійного Луцького міського голови Миколи Романюка, працював у міській раді та обласній державній адміністрації. 

Запам`ятатись якось позитивною для громади міста та області роботою Богдану Гончаруку не вдалося. Найбільше він запам'ятався скандалом із непублічним кураторством руху Віктора Медведчука "Український вибір", який носив явний антиукраїнський характер.

Читайте також: У Луцьку шукають свідків моторошної ДТП

Контрабанду через Волинську митницю перевозять у меблях

ТОВ "Гербор-Холдінг", експортуючи в ЄС і в країни Азії меблі, контрабандою через Волинську митницю перевозить у них сигарети і бурштин.

Нещодавно начальник Волинської митниці Віктор Кривіцькийна своїй сторінці у Facebook похвалився, що відвідав у Володимирі-Волинському меблеву фабрику "Гербор-Холдінг".

Мовляв, підприємство сучасне, технологічне, а головне – є великим експортером своєї продукції, зокрема меблів, в Європу і Азію, яка оформляється саме на Волинській митниці.

Також Кривіцький пишається і тим, що "Гербор-Холдінг" отримав на Волинській митниці статус уповноваженого експортера.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter