Назвали ймовірну причину втечі озброєного строковика з військової частини на Волині 

Читайте також: Волинян попереджають про довжелезні черги на кордоні

Його зникнення помітили напередодні ввечері, коли військовослужбовці прийшли міняти його з варти, на місці нікого не знайшли. Шукати 18−річного дезертира взялись і військові, і поліція. 

Родом юнак з Миколаївщини з багатодітної родини. В армію його призвали у листопаді, а в цю частину перевели три місяці тому. Його керівники існування дідівщини заперечують.

У Луцьку знайшли маленького хлопчика, шукають батьків

У Луцьку 18 квітня на вулиці Шевченка знайшли маленького хлопчика, зараз розшукують батьків дитини. 

Хлопчика знайшли неподалік інфекційної лікарні. Дитина каже, що мама спить. Утім, де − сказати не може. Хлопчикові майже 4 роки, але він погано розмовляє. Каже, що його звати Дмитро. 

Читайте також: У Луцьку трапилась пожежа в багатоповерхівці, з вогню рятували жінку

Губернатора Волині та очільників РДА попередили про кримінальну відповідальність за фальсифікацію виборів

Лідер Європейської партії України Микола Катеринчук попередив голову Волинської ОДА Олександра Савченка та очільників РДА про кримінальну відповідальність за фальсифікацію виборів президента.

Він застергіає голів ОДА та РДА не чинити незаконних дій, зокрема не сприяти підкупу виборців Петром Порошенком через "сітки".

Повідомили про стан волинянина, у якого виявили смертельну інфекцію 

Учню першого курсу Луцького вищого професійного училища, в якого знайшли менінгококову інфекцію, стало краще.

Педагогиня Алла Тортина каже, студентові стало зле під час навчального процесу. З лихоманкою та головним болем він звернувся до медичної сестри училища. Учня одразу направили до інфекційної лікарні. Через важкий перебіг хвороби студент потрапив до реанімації. У навчальному закладі ввели карантинні заходи.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook