У Луцьку жінка через нерозділене кохання кидалася під авто 

Читайте також: Відзначали День студента: у ресторані померла 20-річна дівчина

У Луцьку на проспекті Грушевського жінка під впливом невідомих речовин кидалася під колеса авто.

Подія трапилася близько 14:00 на перехресті біля залізничного вокзалу кинулася під колеса білого позашляховика, але водію вдалося уникнути зіткнення.

На Волині мати двох дітей потребує грошей на дороговартісне лікування

Волинянка Ліна Савченко, яка проживає у селі Шклинь Горохівського району з 2014 року бореться зі страшною хворобою– раком грудей. На лікування жінки необхідно 1 мільйон гривень.

За ці роки Ліна Савченко пройшла 23 хіміотерапії, 3 радіології, гормонотерапію та перенесла 2 – складних операції. І коли здавалося, що проблему вдалося подолати - стався рецидив, який вразив кістки, легені та печінку. Війна з недугою триває вже 5-й рік з різною динамікою.

Читайте також: Слід готувати шубу: в Україну йде сніг і хуртовина 

Спортсмен з Волині встановив новий рекорд України

Волинський спортсмен Михайло Малкуш на Кубку України з жиму лежачи в Коломиї встановив новий рекорд України серед юніорів.

Волинянин у ваговій категорії до 59 кг впорався з вагою 190 кг, що на 2,5 кг перевищує рекорд Європи, який належить йому ж.

Загалом за найвищі нагороди боролися четверо представників команди "Volyn Strength".

У Світязі говорили про проблему утилізації відходів

350 тисяч гривень – на сміття. Саме таку, чималу суму, Шацький національний парк витратив на вивезення твердих побутових відходів за цьогорічний літній сезон. 

Голова Шацької районної ради Сергій Карпук розповів, що проблема зі сміттям полягає не лише у його вивезенні, а й у тому, куди його вивозити. Полігон з відходами вичерпує свої можливості вже в червні, а будівництво нового коштує близько 3 млн.грн.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter