Волинянин загинув у бойових діях на Донбасі, Лучани скаржаться на наркоманів, які руйнують двори у пошуках "дози", На Волині жінка вчинила самогубство, На оригінальній зупинці під Луцьком з'явиться лавка-гумка (фото), У Луцьку чоловік побив 10-річну дівчинку з невідомих причин, 20-річний волинянин до смерті побив жителя Закарпаття, Що таке картка лучанина та коли вона з'явиться в користуванні, Лучани загинули у потрійній аварії на Львівщині – такими були головні новини Волині у суботу, 18 серпня.

Читайте також: На зупинці у Луцьку пограбували п'яного чоловіка

Лучани скаржаться на наркоманів, які руйнують двори у пошуках "дози"

Лучани скаржаться на компанії наркоманів, які руйнують двори  пошуках "дози", так звані "підклади". На усі заяви, написані жителі міста, поліція не реагує.

На Волині жінка вчинила самогубство

На Волині у місті Ківерці 44-річна місцева жінка наклала на себе руки.

Трагедія сталася вдома загиблої у п'ятницю, 17 серпня, близько 8 години ранку. Жінка самовільно звела рахунки з життям через повішення.

Цей факт підтвердили у поліції. За словами поліцейських, слідів насильнецької смерті на тілі загиблої не було. Наразі її тіло направили на судово-медичну-експертизу.

На оригінальній зупинці під Луцьком з'явиться лавка-гумка (фото)

На зупинці з опорами у формі олівців, що у селі Княгининок під Луцьком, сидіння зроблять у формі гумки для стирання.

У Луцьку чоловік побив 10-річну дівчинку з невідомих причин

У Луцьку чоловік побив школярку.

Так на проспекті Соборності між 10-річною школяркою та 36-річним місцевим жителем виник словесний конфлікт. Саме у ході нього чоловік наніс дівчинці удари в обличчя.

Школярка зверталася за допомогою до медиків, які виявили в потерпілої забій щік. Це підтвердили в поліції.

Читайте також: Автобус з українцями зірвався у 30-метрову прірву в Польщі: є загиблі, серед них діти (фото)

20-річний волинянин до смерті побив жителя Закарпаття

Днями до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення Іршавської районної лікарні поступив 55-річний мешканець села Собатино, який невдовзі помер. Подальша патологоанатомічна експертиза показала, що смерть чоловіка наступила внаслідок черепно-мозкової травми.

Розслідуванням справи зайнялася слідчо-оперативна група. У результаті роботи слідчих, спільно з працівниками сектору кримінальної поліції, особу підозрюваного встановили. Це 20-річний житель села Броди Волинської області. Підозрюваний зізнався, що 16 серпня на території парку в місті Іршава між ним та потерпілим виникла бійка. У ході конфлікту підозрюваний наніс чоловіку тілесні ушкодження по голові.

Що таке картка лучанина та коли вона з'явиться в користуванні

Уже зовсім скоро у Луцьку з'явиться картка лучанина – повідомляють у міській раді.

Як повідомив директор департаменту економічної політики Олександр Озінович – процес нарешті запустили. Зокрема, оголосили конкурс на оператора, який і впроваджуватиме електронну систему в громадському транспорті обласного центру. 

Перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад стверджує, що користуватися електронною карткою зможуть жителі Луцька віком від 14 років.

Зі слів Григорія Недопада, картка буде багатофункціональною та її зможуть використовувати не лише у громадському транспорті, але і в аптечних мережах, соціальних та громадських закладах.

Читайте також: "Проводила в нічну тишу", – пасажирка Скрябіна, яка вижила, розповіла про головне

Лучани загинули у потрійній аварії на Львівщині

У дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася вчора, 17 серпня, поблизу села Гамаліївка Львівської області, загинуло двоє мешканців Луцька.


Аварія трапилася о 18:30 на автодорозі "Київ-Чоп" поблизу села Гамаліївка Пустомитівського району. Зіткнулися три авто: Mersedes Sprinter, ЗАЗ Ланос, BMW Х.

Волинянин загинув у бойових діях на Донбасі

На сході України загинув волинянин, старший солдат 14-ої окремої механізованої бригади Василь Крищук.

Крищук був бійцем 3 механізованого батальйону 14 ОМБР. Він поліг у бою із диверсійно-розвідувальною групою ворога.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter