На Волині матір розшукує сина, який пішов з дому і не повернувся; На Волині через блискавку почалась пожежа; Агітував у Ківерцях Савченко, а покарають директора будинку культури: хто відповість за незаконну агітацію губернатора; У місті на Волині автівка зависла на паркані; Вибух на подвір'ї депутата-мільйонера з Волиньради: хто замовник і чому це сталось − такими були головні новини Волині та Луцька 18 травня.

Читайте також: У Луцьку на зупинку громадського транспорту впало дерево (фото)

На Волині матір розшукує сина, який пішов з дому і не повернувся

Мешканка Ковеля Анастасія Бутмирчук просить про допомогу у пошуках її сина, який пішов з дому 16 травня і досі не повернувся.

"БЛАГАЮ, як мама – поширте інформацію!

16 травня 2019 року о 12год.00хв. в м.Ковель Волинська обл, поїхав на горному велосипеді (є тут на фото) з дому і не повернувся мій син - Бутмирчук Володимир 1997 року.

Був одягнутий в зелену кофту з капішоном, сині джинси, сині ботінки!

Будь ласка, допоможіть встановити його місцезнаходження!

Будь ласка, якщо хтось бачив його чи велосипед повідомте мене чи поліцію!

Поширте максимально це прохання!

Дякую за небайдужість!", – написала жінка у facebook, додавши фото сина та його велосипеда.

Читайте також: "Без політики на 99 відсотків": Ігор Палиця прозвітував за 2018 рік

На Волині через блискавку почалась пожежа

17 травня близько 17:00 на телефон чергової частини служби порятунку надійшов виклик із с. Лахвичі Любешвіського району про пожежу.

У повідомленні зазначалося, що горить шиферна покрівля господарської будівлі в селі Лахвичі. В результаті вогонь знищив дах та півтонни сіна, що зберігалося всередині сараю.

Причина виникнення загорання – розряд блискавки, поінформував головний інспектор Любешівського РС УДСНС України у Волинській області Сергій Свищук. Водночас він наголосив: на жаль, люди нехтують встановленням блискавкозахистом своїх будівель – не встановлюють громовідводів. А дарма, що й засвідчила ця пожежа.

Читайте також: На Волині молодик жорстоко побив свого односельця

Агітував у Ківерцях Савченко, а покарають директора будинку культури: хто відповість за незаконну агітацію губернатора

За те, що Олександр Савченко незаконно агітував ківерчан за Порошенка відповідатиме директор будинку культури. Поліція провела розслідування щодо незаконної агітації губернатором Волині мешканців міста Ківерці. 

Ківерцівський відділ поліції провів розслідування щодо незаконної агітації виборців головою Волинської ОДА – Олександром Савченком у робочий час. Ще 19 березня цього року журналісти побували на зустрічі губернатора із громадою міста Ківерці у районному будинку культури. З першого слова губернатора було зрозуміло, що розмова буде не простою, а агітаційною. Колориту до промови додавав банер позаду Савченка "Команда Петра Порошенка".

Поліція офіційним листом повідомила, що слідчі провели розслідування за даним фактом. Правоохоронці взяли до уваги матеріали, які були опубліковані в ЗМІ. Також направили запити в районний будинок культури, де все це відбувалося, районну та обласну державні адміністрації та Волинської організації БПП "Солідарність". У результаті – відповіді ніякої.

Більш детальніше читайте ТУТ.

Читайте також: Заступник губернатора Волині йде у відставку

У місті на Волині автівка зависла на паркані

У місті на Волині автомобіль завис на паркані.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у Горохові, в суботу, 18 травня.

Зі слів очевидця, автомобіль "Славута" рухався в сторону вулиці Богдана Хмельницького, і не надав перевагу іншій машині. 

Внаслідок аварії водій "Славути" розбив голову. 

Читайте також: ДТП у Луцьку: легковик врізався у мотоцикл, водій отримав травми

Вибух на подвір'ї депутата-мільйонера з Волиньради: хто замовник і чому це сталось

Депутату мільйонеру Волинської обласної ради кинули на подвір’я вибухівку. Це через депутатську діяльність – одразу заявив голова облдержадміністрації Олександр Савченко. Мовляв, в Україні переломний момент, вибрали іншого президента і ось так розхитують ситуацію. Правоохоронці кажуть – є чотири замовники і один виконавець.

Хто може так ненавидіти доброго і чуйного депутата-мільйонера, що здатен закидати бруківку його обійстя вибухівкою. Боєць АТО. Саме участика антитерористичної операції обвинувачують у тому, що він кинув якусь вибухівку на подвір'я обранця волинської громади Анатолія Буська. Проживає депутат у Камені-Каширському. Про випадок стало відомо 8-го травня, навіть опублікували фото теракту. Пошкоджено дві одиниці бруківки.

На щастя значних руйнувань від вибуху не має і ніхто не постраждав. Але перелякалися добряче усі – від мешканців будинку і аж до голови Волинської ОДА Олександра Савченка. З приводу цього губернатор написав емоційний пост у фейсбуці.

Детальніше читайте ТУТ.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook