У кулінарії луцького "Там Там" Експрес" продають сиру м'ясну продукцію під виглядом готової, Чоловік бив та грабував людей на луцькій автостанції, Волинський Держгеокадастр фіктивно працевлаштовував підставних осіб, забираючи їхню зарплату, Розшукують молоду лучанку, яка не повернулась додому – такими були головні новини Волині у вівторок, 19 червня.

Читайте також: Яку небезпеку приховує купання у Луцьких водоймах

Чоловік бив та грабував людей на луцькій автостанції

На автостанції №1 у Луцьку житель Ківерець за два дні пограбував двох чоловіків, одному з яких наніс тілесні ушкодження, за злочин йому присудили 3 роки умовного покарання.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 4 квітня 2018 року близько 18 години обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, знаходячись на території автостанції №1, що на вул. Конякіна, 39, наніс два удари кулаком по голові потерпілого, від яких він впав на землю, та викрав з кишень його куртки 1500 гривень. Отримані потерпілим тілесні ушкодження, згідно висновку експерта, відносяться до категорії легких.

Волинський Держгеокадастр фіктивно працевлаштовував підставних осіб, забираючи їхню зарплату

Волинські посадовці Державного земельного кадастру протягом 2011 та 2013 років фіктивно працевлаштовували підставних осіб та забирали їхню заробітну платню.

Таким чином зловмисники присвоїли понад 800 тисяч гривень державних коштів.

Підозрюють у цій справі жительку села Липини Мичковську Тетяну Олександрівну, яка обіймала посаду головного бухгалтера, а згодом начальника сектору кадрів. І хоча до афери причетні і десяток інших осіб, бо ж жінці у провадженні приписують організацію злочинної групи, наразі вона основна фігурантка справи.

Зазначимо, що підозрювана намагалася сховатися від слідства. З 2015 року її оголосили в розшук, а виявили втікачку 2 січня 2018 року в міжнародному аеропорту у Буенос-Айресі.

Читайте також: Якщо лучани вчасно не заплатять за воду, у них заберуть субсидії

Розшукують молоду лучанку, яка не повернулась додому

Молода мама із Луцька Черданцева Анастасія Дмитрівна пішла з дому 17 червня і не повернулась.

"Допоможіть знайти. Зникла молода дівчина, 21 рік, заміжня, молода матуся. Черданцева Анастасія Дмитрівна. Живе в р-ні ЛПЗ (вул. Дружби народів). Пішла з дому пізно ввечері 17.06.18., заява в поліцію написана. Можливо хтось бачив, чув, володіє будь-якою інформацією. Пишить у приват або звоніть на 102. Усіх недоброзичливих прохання".

У кулінарії луцького "Там Там" Експрес" продають сиру м'ясну продукцію під виглядом готової

У Луцькому Експрес "Там-Тамі" продають сирі котлети по-київськи.

Про це в групі "Теревені про Луцьк" у Facebook розповіла лучанка Ліля Поліщук, яка придбала дану страву, прикріпивши відповідні фото.

"Гарячий привіт Експрес там таму!!! Котлета по-київськи по експрес там-тамовськи. Якщо не зрозуміли, то кажу – в середині СИРА!" – зазначає дописувачка.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter