Фіналіст шоу "Голос.Діти-5" з Волині отримав неймовірний подарунок від благодійниківволинського митника "взяли" на хабарі; у Луцьку − ДТП за принципом "доміно", зіткнулось три авто; у Луцьку активізувалися квартирні шахраї, як працює афера; у Луцьку малолітня дівчина напилася до коми − такими були головні новини Волині та Луцька у четвер, 18 липня.

Читайте також: У Луцьку − довжелезний затор через аварію на кільці (фото)

Фіналіст шоу "Голос.Діти-5" з Волині отримав неймовірний подарунок від благодійників

Його називають старовижівським соловейком, своїм співом він зачарував мільйони глядачів і увійшов у трійку суперфіналістів телевізійного розважального шоу "Голос. Діти-5". 14-річний Ярослав Карпук зі смт Старої Вижівки – справжня гордість Волині.

Не міг оминути увагою талановитого волинянина і Фонд Ігоря Палиці "Тільки разом". Адже підтримка обдарованої молоді – один з напрямків, у якому Фонд працює вже дев’ятий рік.

День 18 липня для Ярослава Карпука розпочався у прямому ефірі телеканалу "Аверс". У програмі "Добрий ранок" Ярослав зі своєю мамою Іриною розповідали про враження від участі у шоу "Голос. Діти". 

У прямому ефірі, який транслювали на всю Волинь, перший заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" Лариса Тарасюк вручила  Ярославу сертифікат на сімейний відпочинок у Буковелі. Тож зірковий волинянин разом з мамою, татом та молодшим братиком зможуть провести 7 днів у мальовничих Карпатах.  До речі, Фонд не вперше дарує Ярославу путівку в Буковель. Кілька років тому, за музичні здобутки, хлопчик їздив у табір в рамках проекту Фонду "Відпочинок у Буковелі".

Детальніше читайте ТУТ.

Читайте також: Юний лучанин намагався покінчити з життям самогубством через кохання

Волинського митника "взяли" на хабарі 

Працівника Волинської митниці ДФС викрито на одержанні неправомірної вигоди. Це вже третій "транш" одержання ним грошей.

Під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області спільно з працівниками Територіального управління ДБР, за оперативного супроводу УСБУ в області сьогодні, 19 липня 2019 року, в момент одержання неправомірної вигоди в сумі 175 доларів США затримано працівника Волинської митниці ДФС.

У таку суму митник оцінив своє сприяння у переміщенні поза митним контролем товарів в Україну, повідомляє прокуратура Волинської області.

Зауважимо, що це уже третій епізод одержання ним неправомірної вигоди, загальна сума якої складає 440 доларів США.

Проводяться невідкладні слідчі дії. 

Вирішується питання про повідомлення митнику про підозру у вчиненні цього кримінального правопорушення та про обрання йому запобіжного заходу.

Читайте також: У Луцьку троє молодиків побили чоловіка (фото)

У Луцьку − ДТП за принципом "доміно", зіткнулось три авто

автомобілей.

Аварія сталась на вулиці Ковельській на мосту, де зараз відбувається ремонт дорожнього полотна.

Зіткнулись три автівки − Audi, Opel та Toyota Land Cruiser.

За словами очевидців, зіткнення відбулось за "принципом доміно". Автівка Audi наздогнала Opel, а легковик "стукнув" позашляховик Toyota Land Cruiser.

На місці працює патрульна поліція міста Луцька.

Потерпілих, на щастя, нема. Автомобілі зазнали не значних механічних пошкоджень.

Читайте також: У Луцьку ревнивий чоловік вдарив сокирою дружину по голові

У Луцьку активізувалися квартирні шахраї, як працює афера

Правоохоронці попереджають, що дедалі більше волинян стають жертвами шахраїв.

Із наближенням осені пожвавлюється попит на оренду квартир у Луцьку. На довірливих орендарях наживаються аферисти, пише прес-служба прокуратури Волині.

Спритники, називаючися власниками житла, розміщують в інтернеті оголошення про здачу його в оренду, при цьому ілюструють свої пропозиції гарними фото квартир та пропонують спокусливо низьку ціну.

У телефонних розмовах із потенційними орендарями ошуканці переконують, що помешканням цікавиться багато клієнтів і, не перерахувавши одразу ж завдаток на вказаний ними рахунок, можливість винайняти житло на гарних умовах можна втратити.

Довірливі громадяни перераховують вказані шахраями суми як передоплату – й після цього зв’язок з "власниками квартири" переривається назавжди.

Читайте також: Волинянина побили та порізали під час відпочинку товариші по чарці

У Луцьку малолітня дівчина напилася до коми

У Луцьку юна дівчина перебрала алкоголю та опинилася у реанімації.

Інцидент трапився учора, 18 липня, повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині. 

Інформують, що надвечір патрульні прибули на вулицю Сільську на виклик про отруєння. 

Тут 16-річна дівчина перебрала алкоголю і була в стані коми. 

Юнку з діагнозом "гостра алкогольна інтоксикація" шпиталізували до лікарні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook