Скандал у Волинській ОДА: чиновницю звинувачують у зловживанні службовим становищем; У районі на Волині – спалах коронавірусу; У Луцьку викрали автомобіль, власник просить допомоги; В районі на Волині представили нового голову РДА; На Волині помер чоловік від коронавірусу; З "Центрального ринку" у Луцьку продовжують вивозити контейнери; Кинула об бетонне мощення: працівниця спортшколи у Луцьку побила малого хлопчика – такими були головні новини Волині 19 травня.

Читайте також: "Вже не сила чекати грошей з Києва": волинські медики, які борються із COVID-19, отримають доплати з місцевого бюджету

Скандал у Волинській ОДА: чиновницю звинувачують у зловживанні службовим становищем (фото)

Необхідно розслідувати можливі зловживання службовим становищем керівниці підрозділу управління транспорту та зв’язку Волинської облдержадміністрації Наталії ОстапковичТаку петицію зареєстрував власник Ковельского АТП та Нововолинського АТП-10708 Валерій Миронюк. Підписати її можна за посиланням.

Чоловік закликає створити спільну комісію за участю депутатів облради та перевізників для розслідування можливих зловживань службовим становищем керівниці підрозділу управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації Наталії Остапкович із подальшим поданням матеріалів у відповідні слідчі та судові органи.

У районі на Волині – спалах коронавірусу

У Маневицькому районі зареєстрували 39 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 1 летальний та 2 одужало. Нові випадки виявили у селі Череваха.

Станом на 19 травня 10:00 у Маневицькому районі за весь час спостереження: Череваха – 28, Маневичі – 7, Яблунька – 1, Будки – 1, Майдан-Липненський – 1, Граддя – 1.

Читайте  також: На Волині 635 людей заражених коронавірусом: де зафіксували нові випадки інфікування

У Луцьку викрали автомобіль, власник просить допомоги (фото)

У Луцьку викрали кросовер Mazda CX-5 чорного кольору 2016 року. Про це у соцмережі Facebook повідомив Андрій Новосад.

Особливі прикмети: на лобовому склі автомобіля тріщина розгалужена від центру в дві сторони, подряпина на лівому крилі.

"Орієнтовно автомобіль поїхав в сторону Горохова-Львова.

Хто матиме будь які дані про автомобіль, прошу повідомити за винагороду.

Телефон: 0508779694", – йдеться у дописі.

В районі на Волині представили нового голову РДА

На Волині представли нового голову Локачинської райдержадміністрації Василь Іванович Бакун.

Відповідне розпорядження Президент України Володимир Зеленський підписав 15 травня 2020 року.

18 травня 2020 року заступник голови облдержадміністрації Анатолій Костик представив новопризначеного голову трудовому колективу райдержадміністрації.

Читайте також: Повідомили про стан волинянина, котрий потрапив до лікарні через укус кліща

На Волині помер чоловік від коронавірусу

На Волині зафіксували ще один летальний випадок від коронавірусної інфекції.

"Маємо в Нововолинську ще один летальний випадок. Сьогодні вранці помер 86-літній чоловік, який був уражений коронавірусною інфекцією і мав супутні захворювання. Тривалий час хворий перебував у реанімаційному відділенні.  Висловлюємо співчуття рідним померлого!" − йдеться на офіційному сайті Нововолинської міської ради.

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР не підтверджено жодного  випадку  коронавірусної хвороби. Один пацієнт одужав.

З "Центрального ринку" у Луцьку продовжують вивозити контейнери (фото)

На Центральному ринку у Луцьку тривають роботи із вивезення контейнерів.

Про це повідомляє Департамент Муніципальної Варти на своїй сторінці у фейсбуці.

"Сьогодні триває вивезення таких об’єктів згідно заяв підприємців, які звернулися до міської ради про добровільне вивезення торгових контейнерів з ринку "Центральний", – йдеться в повідомленні.

Кинула об бетонне мощення: працівниця спортшколи у Луцьку побила малого хлопчика (відео)

Працівниця Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи, що на вулиці Шевченка у Луцьку, побила хлопчика.

У Луцьку біля Обласної дитячо-юнацької спортивної школи на вулиці Шевченка працівниця цього закладу побила хлопчика. Подія сталася 17 травня.

Троє дітей гралися м’ячем біля дитячого спортивного закладу. Раптом з його центрального входу вискочила жінка, можливо вахтер, та накинулась на них. Жінка начебто схопила одного хлопчину за комір, розкрутила і кинула його об бетонне мощення поряд з школою. А згодом схопила м’яча та пішла в приміщення.

Лучани, що стали свідками нападу, відразу викликали поліцію та швидку допомогу. Також повідомили батьків. Медики, що прибули на місце події, надали першу допомогу та забрали дитину з мамою до лікарні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook