У місті на Волині розшукують свідків аварії, У Луцьку з вікна 4 поверху випала дівчина, До Луцького зоопарку привезли рідкісних тварин з Австрії, На Волині на Великдень згорів житловий будинок – такими були головні новини Волині у неділю, 2 травня.

Читайте також: У Луцьку у великодню ніч затримали чоловіка з наркотиками

У Луцьку з вікна 4 поверху випала дівчина

Учора на вулиці Зацепи в Луцьку з вікна четвертого поверху випала дівчина.

Інформацію підтвердили у пресслужбі патрульної поліції Волині. Як повідомили, дівчина жива.

Медики виявили у постраждалої перелом лівої ноги і госпіталізували в лікарню.

На місці працювала слідчо-оперативна група.

До Луцького зоопарку привезли рідкісних тварин з Австрії

У Луцькому зоопарку оселилися троє червонокнижних гірських куонів, або як їх ще називають «червоні вовки». Тварин у Луцьк привезли із зоопарку в Австрії.

У неволі, в різних зоопарках та заповідниках, міститься всього 110 особин червоних вовків.

Тварин привезли два тижні тому, увесь цей час вони були на карантині.Нині доступні відвідувачам для огляду. Червоних вовків оселили навпроти лев’ячого містечка.

Куонам всього по 8 місяців. У Луцьк доставили самку та двох самців. Доглядачі звіринця кажуть, що такі тварини є лише у трьох зоопарках України, Луцьк став четвертим.

Читайте також: На Волині від коронавірусу померли три людини: де виявили нових хворих

На Волині на Великдень згорів житловий будинок

2 травня о 11:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Новоставській села Смолява Берестечківської МГ горить одноповерховий шлаковий житловий будинок.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що пожежа виникла в житловій кімнаті розміром 4х5 м. одноповерхового житлового будинку. На момент прибуття рятувальників, полум’я поширилось на дві кімнати будинку. Вогнем знищено документи власників будинку та речі домашнього вжитку. Пошкоджено перекриття будинку, речі домашнього вжитку.

Внаслідок пожежі загиблих та постраждалих немає.

У місті на Волині розшукують свідків аварії

У Володимирі-Волинському невстановлене авто в'їхало у припарковану Audi. Власник постраждалого легковика розшукує свідків інциденту.

ДТП сталася у неділю, 2 травня, в період між 14:00 і 16:00 на вулиці Карбишева, 2, у Володимирі-Волинському. У припарковане авто Audi A4 темно-синього кольору в’їхав невідомий автомобіль і зник з місця аварії.

Власник постраждалого автомобіля буде вдячний за будь-яку інформацію. інформацію.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook