Затримали волинського озброєного строковика, який втік з військової частини

Читайте також: На волинській залізниці помітили 60 газових цистерн з Росії

Затримали 18−річного військовослужбовця, який напередодні втік з військової частини Володир-Волинського разом зі зброєю.

е була спільна операція ВСП (військової служби правовопрядку) і волинських правоохоронців. Строковика затримали цією ночі у Володимир-Волинському районі.

На Волині прибічники УПЦ МП заблокували храм ПЦУ

Секретар Ковельської міської ради Віра Федосюк стала свідком, як "відбирають церкву у громади села Старі Кошари представники УПЦ Московського патріархату". 

Ситуація відбулася сьогодні, 20 квітня. Віра Федосюк зазначила, що напередодні пройшли збори і жителі села прийняли рішення перейти в ПЦУ, навіть встигли зробити документи і вже чекали на священика. Але, коли той приїхав, то йому разом із громадою перекрили вхід в храм представники УПЦ Московського патріархату (зі слів старокошарівської громади, яких привезли з Ковеля та найближчих сіл), які стали і почали співати церковних пісень.  

Читайте також: На Волині затримали мігрантів з Бангладешу

Декілька вулиць Луцька перекриють у неділю, 21 квітня

У зв'язку з проведенням урочистих заходів з нагоди Господнього Воскресіння у неділю, 21 квітня, з 07.00 до 11.00 буде обмежено в'їзд автотранспорту на вулиці: Братковського, Плитниця, Кафедральна та Замкову площу.

У костелі в Старому місті відбуватиметься святкове великоднє богослужіння.

Берег Світязя прибрали від сміття

Бруд на вулицях, на узбіччях доріг, у лісах, на берегах озер став настільки звичним, що багато хто взагалі не помічає його, сприймаючи як невід’ємну й неминучу частину пейзажу. На жаль, це свідчить про наш низький рівень екологічної культури.

Працівники Шацького парку відзначили День навколишнього середовища, який у 2019 році припадає на 20 квітня, прибиранням прибережної смуги озера Світязь від урочища Тополина до затоки Лука. Вдалося зібрати понад 20 мішків сміття. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook