Вашій увазі підбірка головних новин Волині та Луцька за 20 липня.

"18 мне уже": в таборі на Волині дітям крутять російську попсу та вчать російських ігор (відео)

Табір "Супутник" у селі Світязь Шацького району вразив журналістів розвагами, які тут пропонуються дітям. На дискотеках переважна частина пісень російськомовні, ставлять гурти типу "Руки вверх". Окрім того, тут вожаті грають з дітьми в ігри чомусь знов таки російською мовою.

Як у Луцьку проходила прихована агітація в "день тиші" перед виборами до ВР (фото, відео)

21 липня в Україні відбудеться вибори до Верховної Ради. 20 липня – так званий "день тиші"  – доба перед днем голосування, коли законом заборонено проводити будь-яку агітацію. Втім у Луцьку виявилось повно прихованої агітації, зокрема білбордів із гаслами та стилістикою політичних партій і кандидатів.

Жертва наклепу і фабрикування справ: волинський митник Кривіцький буде судитись з прокуратурою

Екс-керівник Волинської митниці погрожує судом генеральному прокурору України Юрію Луценку. А його адвокат розповідає, що жодних незаконних коштів його підзахисний не відмивав, їх йому підкинули, справу – сфабрикували, а сам Кривіцький – не корупціонер, а жертва перевертнів в погонах.

П'яний з купою бл*д*й: очевидці про прокурора, який у Луцьку влетів у газовий розподільник на BMW

В ніч з 19 на 20 липня на вулиці Глушець в Луцьку автомобіль BMW влетів у газовий розподільник. Як виявилось, за кермом автівки перебував скандально відомий процесуальний прокурорГуцуляк Т. у стані алкогольного сп'яніння. Окрім нього в салоні машини було 7 дівчат.

Мажор від Порошенка: хто очолить Волинську ОДА

З достовірних джерел журналістам телеканалу "Аверс" стало відомо хто може стати новим головою Волинської обласної державної адміністрації Волині.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook