На сесії сільської ради у Підгайцях голова ОТГ Юрій Семенюк пішов проти законів України та перешкоджав знімальній групі ТРК "Аверс" проводити зйомку та заборонив взагалі знаходитися у приміщенні сільради.

Читайте також: Купи брухту: у місті на Волині сталась ДТП з потерпілими (фото, відео)

Широко розрекламований проект спорудження сучасного студмістечка на місці колишньої військової частини по вул. Володимирській у м. Луцьку закінчився повним пшиком (іногородні спудеї через відсутність місць у заселених незрозуміло ким гуртожитках мусять винаймати житло за великі кошти), то це факт очевидний та ганебний для Ігоря Коцана та його найближчого оточення. Бо їм наплювати не тільки на мораль, але й на пряму вимогу Закону України "Про освіту", де Стаття 62 ("Права осіб, які навчаються у закладах вищої освіти") чітко говорить: студенти мають право на "забезпечення гуртожитком та цілодобовим доступом до нього на строк навчання у порядку, встановленому законодавством".

Але що ректор втратив будь-який контроль над навчально-виховним процесом в СНУ, то це ще більша загроза для подальшого існування університету. Бо тут почали відкривати модні спеціальності при відсутності... фахівців із профільних предметів! Іншими словами: на кравців учать баяністи!

Читайте також:На Волині у порушника ПДР випадково знайшли 20-кілограмів бурштину (фото)

На Волині розшукують безвісти зниклого молодого хлопця, котрий має психічне захворювання − шизофренія.

Читайте також: У Луцьку мешканці будинку обурені сусідством з буйним МАФом

Луцьк засипаний точками з ігровими автоматами, які ховаються за вивіскою "Спорт лото", що нібито є державною лотереєю. Однак нічого спільного дані заклади з цим не мають. В приміщеннях на кшталт підпільних казино стоять гральні автомати, лоюдям наливають алкоголь, пригощають сигаретами. Звісно ж документів на ведення такої підприємницької діяльності в даних закладах немає

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook