У Луцьку "на гарячому" спіймали підприємця, який хотів дати хабар працівнику УЗЕ, На Волині "євробляхер" зніс півстіни будинку (фото, відео), Скандальний голова Маневицької РДА Линдюк подав у відставку, Відомі нові факти про зниклого безвісти волинянина, У депутата Волиньради намагались викрасти авто, погрожуючи зброєю, У Луцьку п'яний юнак намагався зґвалтувати сліпу психічно хвору жінку, Багато постраждалих: поліція повідомила деталі аварії на Волині, у якій "євробляхер" зніс півбудинку – такими були головні новини Волині у понеділок, 20 травня.

Читайте також: Волинське обласне відділення Антимонопольного комітету відсвяткувало 25 річницю (фоторепортаж)

На Волині "євробляхер" зніс півстіни будинку (фото, відео)

У Камінь-Каширську автомобіль зніс півстіни будинку.

варія трапилась зранку 20 травня на вулиці Коніщука. Автомобіль "BMW" на єврореєстрації, в'їхавши у будинок, зніс значну частину стіни.

Після ДТП автомобіль евакуювали. Відомо, що авто не підлягає ремонту чи відновленню. На щастя, ніхто не постраждав.

Скандальний голова Маневицької РДА Линдюк подав у відставку

Голова Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк написав заяву на звільнення та наголосив, що буде просити президента швидше призначити нового керівника району.

"Так як і обіцяв – у день складання присяги новим Президентом України напишу заяву із проханням про звільнення. Заява написана! Буду просити Президента швидше призначити нового голову РДА. Вірю, що буде виконано обіцянку привести нових людей у владу", – йдеться у дописі.

Читайте також: Затримали зловмисника, який зі зброєю намагався викрасти авто депутата Волиньради

Відомі нові факти про зниклого безвісти волинянина

Стали відомі деталі про зникнення ковельчанина Володимира Бутмирчука 1997 року народження, який зник 16 травня. Станом на 20 травня хлопця ще не знайшли. 

Хлопець поїхав 16 травня 2019 року на прогулянку на велосипеді та зник в місті. Був одягнений в зелену кофту з капюшоном, сині джинсові штани, сині черевики. Він середнього зросту, з борідкою, рудий колір волосся. 

За інформацією Віктора Мовчана, 16 травня в Ковелі після обіду пішов проливний дощ. Володимир Бутмирчук виїхав з дому орієнтовно після 13:00 якраз перед початком дощу. Завдяки Вадиму Антонюку знайшли відео, як перед зникненням юнак бере велосипед і вирушає на прогулянку.

У депутата Волиньради намагались викрасти авто, погрожуючи зброєю

У Камені-Каширському озброєний пістолетом чоловік намагався пограбувати місцевого жителя, депутата обласної ради.

Про подію поліцію о сьомій годині ранку повідомив господар. На місце одразу ж виїхали керівництво поліції області, місцевого відділу поліції, криміналістична лабораторія та слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що зловмисник проник у помешкання місцевого жителя та, погрожуючи застосуванням насильства, намагався викрасти його автомобіль. Однак, правопорушник не зумів виїхати з двора обійстя й втік. Заявник та члени родини не постраждали. 

У Луцьку п'яний юнак намагався зґвалтувати сліпу психічно хвору жінку

У Луцьку молодий чоловік намагався зґвалтувати сліпу психічно хвору жінку, яка перетворила один із під'їздів житлового будинку на сміттєзвалище.

Як стало відомо, юнак 1992 року народження у стані алкогольного сп'яніння домагався жінку 1960 року народження, яка є повністю сліпою та ще й психічно хворою. 

Як повідомляють місцеві жителі, юнак зізнався правоохоронцям у тому, що намагався скоїти.

Читайте також: 26-річний волинянин загинув у страшній аварії на Житомирщині

Багато постраждалих: поліція повідомила деталі аварії на Волині, у якій "євробляхер" зніс півбудинку

Відомі деталі ДТП у Камінь-Каширську: "євробляхер" зніс півстіни будинку.

Транспортна пригода трапилась близько другої години ночі на одній із вулиць Каменя-Каширського. За кермом автомобіля "BMW" перебував 22-річний житель цього ж райцентру. Водій не впорався із керуванням та врізався у будинок.

Внаслідок  ДТП постраждали водій та троє пасажирів транспортного засобу. Пасажирів госпіталізували, водій, після огляду лікарів, від госпіталізації відмовився.

У Луцьку "на гарячому" спіймали підприємця, який хотів дати хабар працівнику УЗЕ

У Луцьку на хабарі спіймали підприємця, який реалізовує молочну продукцію.

Як повідомляє джерело, підприємця зловили "на гарячому", коли той хотів дати хабаря працівнику Управління захисту економіки у розмірі 5 тисяч доларів. 

Чоловіка затримали на вулиці Загородній біля Управління захисту економіки у Волинській області.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook