Перевізник вимагає відмінити пільговий проїзд студентів та учнів у Луцьку, У Луцьку жінка придбала хліб із червами, Екс-очільник "Волинського облавтодору" намагається через суд поновитись на посаді, Вночі у Луцьку рятували поранених чоловіків, 75-річна лучанка стала власницею авто за 350 тисяч доларів: секретні схеми митниці – такими були головні новини Волині у четвер, 21 червня.

Читайте також: На Волині сотні гектарів земель віддають фіктивним фірмам

У Луцьку жінка придбала хліб із червами

У Луцьку в магазині "Теремно хліб" місцевій мешканці продали хліб із червами всередині.

Жінка зазначає, що подібний інцидент з нею трапляється не вперше.

Екс-очільник "Волинського облавтодору" намагається через суд поновитись на посаді

Колишній начальник "Волинського облавтодору" через суд поновлюється на посаді. Олександра Зінькова звільнили з місця роботи у вересні минулого року.

Нині чоловік через суд вимагає визнати його звільнення незаконним, поновити на посаді та виплатити заробітну плату за час вимушених прогулів, тобто за 10 місяців. Чергове засідання у справі перенесли через клопотання позивача.

Читайте також: У місті на Волині підвищили тарифи на воду

Вночі у Луцьку рятували поранених чоловіків 

У ніч на 21 червня, у Луцьку виявили двох чоловіків з численними тілесними ушкодженнями.

Зазначають, що поблизу будинку №63 перебувало 2 чоловіків, в одного були численні поранення обличчя, у другого – нога й плече.

Неподалік місця події знайшли вогнепальну зброю та гільзи. Постраждалим була надана медична допомога.

75-річна лучанка стала власницею авто за 350 тисяч доларів: секретні схеми митниці

Елітний автомобіль "Rolls-Royce Wraith" вартістю 350 тисяч доларів опинився не у власності олігарха чи зірки шоу-бізнеса, а звичайної волинської пенсіонерки. У реєстрі МВС машина записана на 75-річну лучанку Марію Заброварну. Втім, очікувано, за словами сусідів, жінка не користується дорогим авто.

Читайте також: Лучанин хоче звести у центрі міста торгово-офісний центр

Перевізник вимагає відмінити пільговий проїзд студентів та учнів у Луцьку

Директор луцької фірми-перевізника вважає, що рішення виконкому, яке гарантує пільговий проїзд студентів віком до 18 років у луцьких маршрутках, провокує конфлікти між водіями та студентами.

Автор звернення, директор ТзОВ "Санрайз" Юрій Девіцький зазначив, що проблема полягає в тому, що згідно зі законодавством, в Україні скасовані пільгові категорії, є закон про монетизацію пільг. Лише у законі про захист дитинства вказано, що органи місцевого самоврядування можуть надавати пільгу для студентів та учнів в період навчання для доїзду до місця навчання та у зворотному напрямку.

Зі слів перевізника, нині рішення виконкому спровокувало і провокує створення конфліктних ситуацій. Водії вимагають пред’являти документи, а юні пасажири часто відмовляються це робити. Отже, він просив привести рішення виконкому до норм чинного законодавства та уточнити питання перевезення учнів та студентів під час канікул.

"Люди відмовляються показувати документи, водій дзвонить і каже мені: "мене обложили так зі всіх сторін, що в мене руки трусяться"", – розповідає про конфлікти між студентами та водіями перевізник.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter