Із обмілілого Світязя екскаваторами крадуть пісок; ДТП на Волині: від удару автівку викинуло у поле – загинула жінка; У Луцьку на водогоні сталась аварія; Село на Волині стало одним із найкращих в Україні; Повідомили деталі смертельної аварії на Волині; У Луцьку вночі згорів автомобіль - такими були головні новини Волині у неділю 20 жовтня.

Читайте також: Волинянин постраждав у подвійній аварії на Рівненщині (фото)

Із обмілілого Світязя екскаваторами крадуть пісок (фото)

На території центрального пляжу на озері Світязь працівники Шацького національного природного парку виявили порушення природоохоронного законодавства.

Нещодавно працівниками відділу державної охорони природно-заповідного фонду Шацького національного природного парку було виявлено на території пансіонату "Шацькі озера", в районі центрального пляжу, що входить до зони регульованої рекреації парку, несанкціоновані роботи, а саме діставання екскаватором піску з озера Світязь, що призвело до зміни структури та конфігурації берегової лінії.

ДТП на Волині: від удару автівку викинуло у поле – загинула жінка

У селі на Волині сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода.

У селі Кременець Рожищенського району зіткнулися BMW та Volkswagen. У результаті ДТП загинула пасажирка одного з авто.

Аварія сталася 20 жовтня близько 20:30 поблизу заправки у селі Кременець. За кермом BMW перебував водій 1992 р.н., водій Volkswagen – 1957 року народження.

У результаті зіткнення Volkswagen викинуло з траси і відкинуло в поле.

У Луцьку на водогоні сталась аварія

У зв’язку з аварією на водогоні діаметром 600 мм на вул. Карпенка-Карого сьогодні, 21 жовтня, із 9:00 до 18:00 буде понижено тиск та відключено воду, повідомляє пресслужба КП "Луцькводоканал".

Відключення відбудеться в районі вулиць Дмитра Іващенка, Сухомлинського, Гончара, Липинського, Гущанської та Карбишева.

Читайте також: У Луцьку на перехресті − ДТП

Село на Волині стало одним із найкращих в Україні (фото)

Село Старий Порицьк Іваничівського району за результатами проекту "Сільський ревізор" визнано найкращим у номінації "сільська медицина".

"Сільський Ревізор" – соціальний проект про українське село. Команда щомісяця на декілька днів поселяється в обраному селі, спілкується з його жителями, проводить ревізію об’єктів соціальної інфраструктури та за результатами оцінки читачів обирає село року.

Жителі села Старий Порицьк вирішили позмагатися у цьому проекті, і громаді пощастило стати його учасниками. Після проведеної ревізії закладів освіти, медицини, культури, старостату та місцевого підприємства їх запросили на урочисте підбиття підсумків. В селі Омельники на Полтавщині відбулась церемонія нагородження переможців "Села року 2019".

Повідомили деталі смертельної аварії на Волині

Повідомили деталі смертельної аварії на Волині.

Учора, 20 жовтня, по 19 годині на автодорозі у селі Кременець Рожищенського району зіткнулися BMW та Volkswagen Passat. Внаслідок ДТП загинула 82-річна жителька цього ж району, повідомляє поліція Волині.

За кермом BMW перебував 27-річний житель обласного центру. Виконуючи маневр обгону водій зіткнувся з автомобілем Volkswagen Passat, під керуванням 62-річного лучанина.

Внаслідок автопригоди загинула 82-річна жителька Рожищенського району, пасажирка легковика Volkswagen Passat.

У Луцьку вночі згорів автомобіль (фото)

Вночі у Луцьку сталася пожежа, під час якої згорів автомобіль.

Як стало відомо, інцидент стався 21 жовтня близько 4:00 год на проспекті Соборності, 30. За інформацією очевидців, спочатку почувся хлопок з характерним звуком, а потім спрацювала сигналізація. 

З'ясувалося, що горів автомобіль "Volkswagen Tiguan". Окрім того, вогнем були пошкоджені транспортні засоби, які знаходилися поруч.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook